Blonda Rocsana Marcu s-a facut fata de casa. Implicata de mai bine de doi ani intr-o relatie cu Stefan, un potent om de afaceri, Rocsana se pregateste sa devina mamica. Desi vestea ca este insarcinata a luat-o chiar si pe ea prin surprindere, protagonista serialului Chiquititas a decis sa pastreze copilul.

"Este o adevarata minune!", spune actrita, care a aflat, de curind, ca va avea o fetita. Rocsana nu s-a decis inca asupra numelui, dar a facut o lista destul de lunga cu posibilele apelative. In plus, ea este deschisa si la sugestiile in acest sens, facute de apropiati. Rocsana ar fi preferat sa se afle aceasta stire doar in momentul in care ar fi nascut, tocmai de aceea, scenariul "Chiquititas" a fost modificat, astfel incit Vetuta, personajul interpretat de ea, sa se indragosteasca si sa ramina gravida chiar si in serial. In ceea ce priveste relatia ei cu Stefan, Marcu este foarte secretoasa.

Nu vrea ca iubitul ei sa devina o persoana publica pentru ca acest lucru ar dauna relatiei. Despre partenerul ei de viata am aflat ca deruleaza afaceri mai mult prin Italia si ca are putin peste 30 de ani. Cei doi au de gind sa-si oficializeze relatia pina la sfirsitul acestui an, prioritar fiind acum copilul. Parintii Rocsanei sint foarte incintati ca vor deveni bunici. Pentru ca va avea o pauza intre filmari, in luna iulie, actrita va pleca impreuna cu mama sa intr-o vacanta "ca intre fete" pe Coasta de Azur. Cu aceasta ocazie, vedeta de la Kanal D va afla mai multe detalii despre rolul de mamica.

De altfel, blonda este foarte constiincioasa si se documenteaza amanuntit despre evolutia sarcinii. "Mi-am cumparat toate cartile si revistele de specialitate, iar seara, cind ajung acasa, mai citesc pe internet", spune actrita. Pina in acest moment, sarcina Rocsanei nu a fost una dificila, asa incit a fost foarte activa pe platourile de filmare ale serialului ``Chiquititas``. Productia va fi relansata la 31 mai pe Kanal D


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.