Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, s-a cununat, ieri, in fata ofiterului starii civile, cu Adriana Stan, la Casa de casatorii a sectorului 1, nasii cuplului fiind fostul international Gheorghe Popescu si sotia acestuia, Luminita.

Printre cei aproximativ 50 de invitati s-au numarat fostii internationali Dumitru Stingaciu, Gheorghe Hagi si Adrian Ilie, cu sotiile, si impresarul Victor Becali. Dan Petrescu si Adriana au sosit la Casa de casatorii cu un automobil Rolls Royce, apartinind fostului impresar Ioan Becali. Adriana, fost fotomodel, a purtat un compleu alb si a avut un buchet de cale, in timp ce fostul international a fost imbracat intr-un costum gri si a purtat o lavaliera de aceeasi culoare. Cununia religioasa va avea loc duminica, la Palatul Snagov, si va fi urmata de o petrecere la care sint asteptati si fosti fotbalisti alaturi de care Dan Petrescu a evoluat in strainatate.

"Duminica sper sa iasa bine, chiar daca mie nu prea imi plac lucrurile grandioase. Vor participa si prieteni de-ai mei din strainatate si sper sa ne simtim bine", a punctat Petrescu. Dan Petrescu a declarat ca a fost mai emotionat in fata ofiterului starii civile decit la meciuri: "Nu conteaza cit de tare am zis da. Mai importante sint faptele. E clar ca sint mult mai emotionat decit la meciuri. Acolo e mult mai usor".
Nasul Gica Popescu spera sa aiba "mina buna"

Proaspata sotie a fostului international, Adriana, a declarat ca desi sint impreuna de patru ani, de acum isi va lua mai in serios rolul de partenera de viata a unui antrenor. "Am fost emotionata, dar si fericita, in acelasi timp. Sint obisnuita de patru ani sa stau linga un antrenor de fotbal, dar acum o sa-mi iau rolul in serios", a spus Adriana. Nasul cuplului, Gheorghe Popescu, se afla la prima experienta de acest gen.

"A fost emotionant, sper sa am "mina" buna si Dan sa duca o viata frumoasa alaturi de Adriana. Este primul meu fin si ma bucur ca m-a ales pe mine sa-i fiu nas", a spus Popescu. Dupa cununia civila, Dan Petrescu si sotia sa au organizat o petrecere restrinsa, care a inceput la ora 17.00, la restaurantul Casa Doina. Dan Petrescu a mai fost casatorit o data, in perioada 1992-2003, cu Dana, cei doi divortind in urma unei relatii extraconjugale a acesteia cu un alt fotbalist, Radu Niculescu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.