Starul rock Rod Stewart, in varsta de 60 de ani, a cerut-o in casatorie pe prietena sa, Penny Lancaster, in timpul unei cine romantice la Paris. Cantaretul a cazut in genunchi in fata prietenei sale, i-a pus intrebarea-cheie - "Te iubesc - vrei sa fii sotia mea?" -si a scos la iveala un inel de logodna cu diamante, in timp ce luau cina intr-un restaurant din Turnul Eiffel. Rod a adus-o pe Penny la Paris intr-un avion privat, impreuna cu parintii ei, pentru a sarbatori implinirea de catre aceasta a varstei de 34 de ani.
"Am fost uluita, l-am imbratisat si am izbucnit in plans. Am deschis cutia, iar el imi cumparase cel mai minunat inel de logodna cu diamante - in acelasi timp clasic si izbitor", a declarat Penny, care este fotomodel (ca si cea de-a doua nevasta a lui Stewart, Rachel Hunter), pentru cotidianul britanic "The Sun".

Rod Stewart, care a mai fost casatorit de doua ori, a declarat pentru "The Sun": "Am asteptat atat de mult sa o cer in casatorie pentru ca am vrut ca totul sa fie perfect de data asta". Cantaretul are cinci copii cu trei femei diferite si se afla inca in proces de divort cu cea de-a doua sotie, Rachel Hunter, in varsta de 35 de ani. Potrivit lui Nicholas Young, agentul lui Penny, cuplul va incepe sa se ocupe de organizarea nuntii dupa ce procedura de divort de manechinul Rachel Hunter se va finaliza (cei doi s-au separat in 1999). Rod si Penny, care sunt impreuna de peste cinci ani, planuiesc sa se casatoreasca in aceasta vara sau de Craciun. "Rod ar prefera ca nunta sa aiba loc in Scotia, daca ar fi posibil", a mai precizat Young.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.