Solistul de muzica populara Morosanu vrea sa-si imbunatateasca radical imaginea. Nu este vorba de vreo schimbare de look, ci de o noua fita: dansatoare sexi. Desi animatoarele reprezinta, de ani buni, o moda in muzica pop-dance autohtona, iata ca, mai nou, si muzica populara se adapteaza la acest trend. Satul sa strabata singur drumurile la concerte sau la emisiuni tv, solistul s-a gindit sa-si ia doua exemplare feminine care sa-i tina isonul.

Pretentios din fire, Morosanu va face in acest scop si un casting pe masura. Desi principala conditie impusa este ca fetele sa arate bine, ele trebuie sa aiba in singe si ritmurile maramuresene fredonate de artist. ``De cele mai multe ori, in spectacole, urca pe scena linga mine, cite-o mindra din public, iar spectatorii se incing si ei mai bine la hora cind ne vad dansind impreuna. Asa ca am sa fac o preselectie si-am sa aleg doua mindrute frumoase foc, care sa dantuiasca fain si sa suceasca mintile flacailor, ca de restul ma ocup eu" - ne-a spus Morosanu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.