Ca sa nu repete si fiul sau cel mic experienta pe care a avut-o el cu Camilla, printul Charles ii da de la bun inceput lui Harry "dezlegare" pentru femeia vietii lui.
Ceea ce a incercat si a reusit pana acum casa regala britanica sa fereasca de ochii si urechile presei s-a aflat. "News of the World" dezvaluie in exclusivitate ceea ce s-a petrecut luna trecuta la ferma printului Charles din Highgrove: mostenitorul coroanei regale britanice le-a dat lui Harry si prietenei sale sud-africane binecuvantarea parinteasca de a ramane impreuna. "Tata, ea este femeia vietii mele. Vrem sa fim impreuna pentru toata viata", i-a spus Harry lui Charles, in timpul unei cine de familie. Harry reusise la acea cina s-o strecoare pe Chelsy, venita in secret in Marea Britanie sa-si viziteze iubitul.

CALMANT

De unde nici nu voia sa auda pana atunci de tanara blonda, de 20 de ani, fiica unui om de afaceri stabilit in Africa de Sud, Charles, care tocmai isi anuntase logodna cu amanta sa de-o viata, Camilla Parker Bowles, s-a inmuiat deodata. A renuntat sa mai fie ostil fata de Chelsy si, in final, a gasit-o chiar "incantatoare". Prietenii familiei regale sunt de parere ca Chelsy "are o influenta linistitoare" asupra nabadaiosului Harry si ca, o data casatorit cu femeia iubita, acesta "va capata niste responsabilitati" si va avea "un centru solid" al vietii sale.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.