Desi a fost indelung mediatizata, telenovela "Oana" bate pasul pe loc, spre disperarea Oanei Zavoranu. Pana in acest moment nu s-a filmat nici macar un episod din cele 60 anuntate, astfel ca protagonista s-a vazut nevoita sa puna piciorul in prag. "Eu tin prea mult la acest proiect si fac tot posibilul sa se realizeze. Cum echipa domnului Lazarov e prinsa cu alte contracte, m-am decis ca suportul tehnic si financiar sa fie asigurat de firma noastra, Oana & Pepe Production", ne-a marturisit aceasta.

Telenovela o va costa pe Oana o suma fabuloasa pentru o productie romaneasca. "Sunt hotarata sa cheltuiesc oricat va fi nevoie, chiar si 2 milioane de euro. Eu si Pepe avem acesti bani". Pentru ca devine automat si producatoarea propriului serial, si va detine si drepturile de vanzare, vedeta va putea sa-si aleaga singura postul de televiziune care va difuza telenovela.

"Proiectul va fi disponibil si pentru alte televiziuni, intrucat in iunie imi expira contractul cu postul tv Romantica.

Pepe va juca alaturi de sotie?

Oana Zavoranu si sotul ei, Pepe, ar putea deveni un cuplu si in telenovela. Cantaretul a declarat ca are unda verde de la Antena 1, nefiind legat de acestia printr-un contract de exclusivitate. Pepe nu a negat ca ar fi incantat sa faca parte din proiectul sotiei sale.