Iubitul creatoarei de moda, handbalistul Iulian Stamate, a fost surprins in compania unei blonde

Viata Ritei Muresan (35 de ani) a luat o intorsatura nefavorabila ei, din momentul in care s-a indragostit de tanarul de 24 de ani, handbalistul Iulian Stamate. Creatoarea de moda a hotarat sa bage divort, dupa 12 ani de casnicie cu omul de afaceri, Nelu Muresan. In prezent, cei doi se lupta pentru custodia celor doua fetite, Rebecca (11 ani) si Gloria (7 ani).

Chiar daca Rita nu recunoaste ca motivul separarii de Nelu Muresan este Iulian, handbalistul de la Steaua, presa de scandal a surprins-o pe aceasta in vizita la caminele sportive de pe Plevnei, acolo unde Iulian este cazat. Rita si Iulian au petrecut seara de Inviere la Bran si ziua de Paste la Moreni. De altfel, Rita a fost vazuta la majoritatea meciurilor in care a evoluat cunoscutul jucator de handbal.

Din nefericire pentru Rita, sacrificiul ar putea fi in van. Paparazzii nostri l-au surprins, ieri, in jurul orei 14.00, pe Iulian Stamate in compania unei blonde care l-a insotit la camin. Tanara parea destul de familiarizata atat cu el, cat si cu anturajul acestuia. La un moment dat, inainte de a intra in imobil, chiar s-a oprit sa stea de vorba cu un coleg de-al handbalistului care iesise cu copilul la plimbare. Cei doi au zabovit in camera aproximativ jumatate de ora, dupa care au plecat impreuna in oras cu masina lui Iulian.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.