Actrita a fost martora la o scena fierbinte intre iubitul ei si o figuranta

Adevaratul motiv al despartirii dintre Adela Popescu si Dan Bordeianu, cel mai indragit cuplu de telenovela, a fost infidelitatea lui dusa la extrem. Pesemne, mult prea sigur pe relatia cu Adela, Dan si-a permis sa o insele chiar sub nasul ei, la locul de munca, povestesc colegii lor.

Chiar daca existau cateva semnale de alarma pe care a refuzat sa le ia in seama, actrita a fost pusa in situatia de a da nas in nas cu cruda realitate. Intr-una dintre pauzele de filmare, blonda si-a prins iubitul facand amor cu o figuranta. Potrivit surselor din Buftea, situatia aceasta dura de suficient timp incat sa dea nastere unor zvonuri care au inceput sa circule in echipa. Desi au ajuns si la urechile ei, Adela a refuzat sa le creada, insa in sufletul sau au incoltit, se pare, unele indoieli.

Apropiati ai fostului cuplu sustin ca toate acestea ii erau inlaturate dupa discutiile incurajatoare cu Bordeianu, barbatul cu care traia. Strategia a functionat pana in momentul in care aceasta si-a surprins iubitul in flagrant cu Oana, o bruneta voluptoasa, angajata a firmei care asigura figuratia pentru telenovela "Iubire ca-n filme", in care Adela Popescu si Dan Bordeianu detin rolurile principale


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.