"Suvita lui Basescu" a fost in ultima vreme un subiect extrem de controversat. Sa-si tunda sau nu presedintele Traian Basescu suvita de par rebela? La aceasta intrebare au incercat sa raspunda de la hair-stilisti pana la oameni obisnuiti. in acest sens, trei baieti care formeaza grupul umoristic Spitalu' 9 au creat imnul "Sexy Base", menit sa-l convinga pe seful statului sa renunte la suvita lui rebela... Totul a pornit de la campania lansata de Andrei Gheorghe, "Operatiunea Foarfeca", careia i s-au alaturat de indata cei de la Spitalu' 9, adica Marius Gheorghiu, Doru Ivanov si Cristian Voicu, care sunt impreuna in aceasta formula de doi ani. "Ne dorim foarte tare ca prin aceasta melodie "Sexy Base" sa-l convingem pe presedintele Basescu sa renunte la suvita lui care l-a pus de atatea ori in situatii penibile. Refrenul suna asa: Hei, sexy Base / Asuma-ti chelia / Ce mama ma-sii, / Rad toti de Romania", spune Doru.

"Vrem ca piesa sa fie bine promovata pe radio si tv, pentru ca mesajul nostru sa ajunga la urechile lui Traian Basescu. Pentru piesa ne-am inspirat din hitul lui Shaggy, "Sexy Lady", iar versurile le-am compus noi. Pana acum am avut succes si speram ca in urma campaniei presedintele tarii sa ia masuri cu privire la look-ul lui si sa-si asume chelia". Cat despre titulatura sub care activeaza baietii de la Spitalu' 9, se pare ca explicatia este mai mult decat fireasca: "Am ales acest nume pentru ca ne reprezinta. Ne da senzatia ca putem face si spune orice. Noi am mai parodiat pana acum si piese ale grupului O-Zone, Hi-Q sau Nino D'Angelo si speram ca "Sexy Base" sa devina un hit. Pentru a ne promova cat mai bine piesa suntem acum in negociere cu casele de discuri si speram sa realizam si un videoclip pentru a-l difuza pe posturile muzicale de specialitate". Ramane de vazut daca presedintele va fi convins de cantecul baietilor sa ia decizia asteptata de toata lumea.

"Sexy Base"

Refren:
Hei, sexy Basi/ suvita tunde-o
Vei fi mai fancy/ Tai-o si-arunc-o!
Au venit nasii/ Motul sa-ti taie
Vor romanasii/ Chelia in vapaie!

Haideti sa lasam aroganta
suvita tine alianta
Voi vreti s-o tund Sa va-nchid clanta
S-arat ca farul din Constanta
M-ati zapacit de nu mai stiu
O dau cu spray portocaliu
De insistati nu mai indur
insa, va spun am alta-n PUR

As vrea s-o tund, c-am luat Viagra
A stat in sus mai rau ca varga
suvita mea este aparte
Am s-o pastrez ca semn de carte

Hei, sexy Base/ Esti un rebel,
Dar daca-ti bate vantu-n fata
Tu ramai iar chel

Hei, sexy Base/ Asuma-ti chelia
Ce mama ma-sii/ Rad toti de Romania
Hei dom' Presedinte/ suvita ti-e valvoi,
Nu vrea sa stea cuminte/ Da-o la gunoi!

M-ati convins s-o tai, oh
Baga foarfeca, hai
Sa ma gandesc, no,no
Ar fi nefiresc, hai, bye
Ba, hai ca o tai, oh,oh
Baga foarfeca, hai
Mai bine vin maine, no,no
Tre' sa plec sa iau paine, hai bye!


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.