«Biserica de flori» pentru botezul Irinei

Zarva la vila lui Columbeanu. Irinel vrea ca petrecerea de sambata seara de la vila sa din Izvorani sa fie perfecta.

si-a angajat una dintre cele mai bune firme care se ocupa de organizarea petrecerilor, isi reimprospateaza decorul din curte si, nu in ultimul rand, alege cu mare grija vestimentatia pe care o va purta cu ocazia botezului micutei Irina. incepand de ieri, la vila familiei

Columbeanu de la Izvorani, toata lumea e agitata. Gradinarii curata gazonul si gardurile vii, femeile de serviciu au grija ca interiorul si exteriorul casei sa fie stralucitor, iar firmele care se ocupa de organizarea petrecerii si bucatarie se ingrijesc si de micile, dar importantele detalii, pentru ca totul sa fie perfect.

Cei doi soti, in febra pregatirilor

Nici Irinel cu Monica nu stau degeaba. Ei supravegheaza cu mare meticulozitate aranjamentele organizatorilor si alearga din Izvorani in Bucuresti ca sa nu le lipseasca nimic celor ce trebaluiesc prin domeniul Columbeanu. Irinel abia mai are timp sa vorbeasca la telefon, refuzand politicos sa dialogheze cu apelantii, daca subiectul nu e legat strict de botez.

Sambata, Irinel va anunta daca va fi sau nu tata pentru a doua oara

Nici macar miliardele lui Irinel Columbeanu nu i-au induplecat pe reprezentantii Bisericii Ortodoxe sa se abata de la randuielile crestine. Preotul care o va boteza pe Irina i-a interzis omului de afaceri ca fetita lui sa poarte, in timpul crestinarii, chiloteii Swarovski, special creati pentru acest eveniment.

Cu doar cateva zile inainte de botezul fiicei sale, Irinel s-a vazut nevoit sa renunte la ideea ca micuta Irina sa poarte faimosii slipi cu pietre pretioase, la slujba de crestinare. Desi, initial, miliardarul a avut acordul preotului, iata ca, pe ultima suta de metri, acesta si-a luat vorba inapoi. Influentat si de tam-tam-ul facut in jurul slipului, creatie realizata dupa o luna de chin de designerul Catalin Botezatu, parintele s-a gandit ca un asemenea gest ar discredita Biserica Ortodoxa si i-a impus lui Irinel sa-si boteze fiica in conformitate cu obiceiurile crestin-ortodoxe.

Miliardarul e dezamagit de hotararea preotului, insa nu se poate impotrivi acestei decizii. "imi pare rau ca nu am inregistrat convorbirea, atunci cand mi-a spus ca este de acord ca Irina sa poarte chiloteii. M-am gandit ca ar fi decent din partea noastra sa o imbracam, dar asta e, Irina va fi botezata in mod obisnuit, ca orice copil", a spus omul de afaceri. Acesta nu a confirmat zvonul ca va fi din nou tata, dar a promis ca va face un anunt oficial, maine, in timpul petrecerii: "Daca Monica are o surpriza pentru mine, o va anunta in ziua botezului".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.