De ani buni, cariera muzicala a Andreei Banica urmeaza o traiectorie ascendenta. Dupa Exotic, Blondy (in formula cu Cristina Rus), Blondy in varianta cu doua dansatoare platinate, Andreea si-a dorit o schimbare.

"Rendez-vous", al doilea album din cariera solo a blondei, a fost semnat simplu: Andreea Banica. Cu toate ca piata muzicala romaneasca este saturata de Andree - Andreea Balan, Andreea Antonescu - si, mai presus de toate, in showbiz a mai aparut in urma unei casatorii inca o Andreea Banica, dar si Marin, blonda sustine ca numele ei din buletin a devenit un brand, iar ea este cea autentica: "Nu o sa ma mai numesc Blondy pentru ca Andreea Banica este un brand la fel de cunoscut ca si Blondy. Deja au inceput sa se bata cap in cap: la concerte unii striga Andreea Banica, altii Blondy.

In al doilea rind, eu din toamna o sa cint cu un band si pe aceia nu are cum sa-i cheme Blondy si sa-i fac blonzi in cap. Eu prezint si o emisiune de divertisment, la Romantica, ma cheama Andreea Banica. Trupa Blondy? Care trupa, ca sint doar eu? Ca sa nu se mai faca nicio confuzie o sa fiu Andreea Banica. Pentru strainatate, voi pastra brandul Blondy pentru ca deja casa mea de discuri, Cat Music, a semnat un contract cu Polonia si Marea Britanie pentru single-ul `Fiesta`".

Investeste in imobiliare: deocamdata are cinci case

Constienta ca banii nu aduc fericirea, dar ca fara ei nu poti sa supravietuiesti, cintareata isi sporeste veniturile investind in imobiliare. Independenta financiar, de la 18 ani, domnisoara Banica vrea sa aiba propriile finante, chiar si atunci cind isi va intemeia o familie.

Prin urmare, refuza sa fie intretinuta de viitorul sot, Lucian Mitrea, care ii este in prezent logodnic, dar si impresar: "Investesc banii in imobiliare. Vreau sa-mi asigur viitorul pentru ca, poate, peste doi, trei ani, ma opresc sa fac si eu un copil. Nu imi place sa mi se aduca bani sau sa mi se spuna: <>. Trebuie sa-i cistig eu, sa fie banii mei. Asa am fost si sint obisnuita. Nu sint la mina nimanui si nu ma creste nimeni. Nu imi da nimeni sa maninc si nici Lucian nu vreau sa imi dea bani. As innebuni! Sint citeva casute ale mele pe care le inchiriez, ca sa am un venit sigur. Am cinci case in total (trei in Bucuresti si doua in Eforie Sud). Mi-am pastrat doua si inchiriez trei."

S-a logodit cu Lucian la 18 ani

Povestea de dragoste a balaiei soliste cu impresarul sau, Lucian Mitrea, a intrat in al 14-lea an de existenta. Deocamdata, spun ca le este bine asa, iar Andreea e sigura ca isi va oficializa relatia, pe nepusa masa: "Poate, la un moment dat, se va intimpla: eu o sa fiu pe Calea Victoriei si Lucian cine stie pe unde, si ma va suna: <>. Nu mai are cum sa fie o cerere in casatorie. Asa o sa ma casatoresc eu, talmes - balmes, pe graba. Bag mina in foc." - este convinsa Banica.

De altfel, si logodna a fost o surpriza din partea iubitului ei, Lucian. In urma unei dispute, acesta s-a hotarit sa-i puna inelul pe mina. "Mama lui era sefa la un hotel si Lucian m-a dus acolo. Erau luminari peste tot, petale de trandafiri, bezele, ca astea imi placeau mie foarte tare, si lichior de ciocolata. Mi-a spus: <> In acea seara ne-am simtit bine, am mincat, si a urmat o frumoasa noapte de dragoste. La scurt timp, mi-a spus ca are un cadou pentru mine. M-a dus la biserica, la Techirghiol. Eu sint din Eforie Sud, iar el din Eforie Nord. Acolo mi-a dat inelul si mi-a zis in fata bisericii ca vrea sa fiu logodnica lui, dar biserica era inchisa." - ne-a relatat Andreea ceremonialul legaturii dintre ei. Inelul de logodna este din aur si are o pietricica alba in mijloc, si o potcoava. Solista nu prea il poarta, de frica sa nu ramina fara el. "Inelul il port, dar nu tot timpul, ca sa nu il pierd. Prefer sa il tin acolo, in cutiuta, si sa ma uit la el." - ne-a explicat viitoarea doamna Mitrea.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.