La ora actuala, Lavinia (ex-Spice) face parte dintre cele mai curtate vedete. Bruneta a cucerit multi domni cu bani, dar nu a interesat-o niciodata o relatie serioasa cu acestia. Are voce, cistiga destul din muzica si sustine ca nu are nevoie de finantele nimanui, mai ales a unui iubit care sa-i si scoata dupa aceea ochii.

La un moment dat, Codin Maticiuc, celebrul "Poponet", s-a indragostit de solista, i-a facut curte, a incercat s-o convinga sa iasa la o cafea cu el, dar degeaba. Vedeta nu a acceptat in ruptul capului curtea amorezului. De altfel, Lavinia a si declarat unor prietene ca nu-l place pe "Poponet", il considera infantil, un copil de bani gata. Au vorbit de citeva ori, pe la evenimentele mondene la care s-au intilnit, dar cam atit. E drept ca in momentul de fata Maticiuc se ocupa si de afacerile parintilor si nu mai sta degeaba, dar asta nu pare s-o impresioneze deloc pe cintareata.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.