Dezamagita si revoltata, asa s-a declarat comunitatea preoteasca la care au apelat diva britanica Liz Hurley si omul de afaceri de origine indiana Arun Nayar, pentru a le sluji la nunta.

Motivul? Desi ceremonia si petrecerea de dupa, de la castelul Sudeley, au costat, potrivit estimarilor presei, mai bine de 4 milioane de euro, preotul John Partington, care le-a pus pirostriile, a ramas neplatit pana azi! "Suntem socati ca niste persoane cu atatia bani n-au platit!", a declarat un localnic din Winchcombe. La randul ei, Liz Hurley isi sustine nevinovatia, pretinzand ca a trimis suma prin posta, de cateva saptamani bune.

Actrita crede ca plicul in care se afla cecul s-a ratacit, ceea ce nu e vina ei. Un purtator de cuvant al vedetei a declarat pentru "Daily Mirror" ca aceasta va lamuri rapid toata povestea. Parintele John Partington se intelesese cu mirii sa nu-i plateasca serviciul religios, ci sa faca o donatie pentru biserica sa. Numai ca banii n-au ajuns, desi cununia a avut loc in luna martie! Ulterior, Hurley si Nayar
s-au mai casatorit o data religios, dupa ritual indian, in tara de origine a mirelui.

Si chiar daca Liz tocmai a fost inlocuita de nemtoaica Heidi Klum, ca imagine a marcii de jeansi "Jor dache", nu se poate spune ca are probleme financiare, tinand cont ca tocmai se pregateste sa-si lanseze in America propria linie de costume
de baie.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.