Blonda din trupa Class, Mihaela Cernea, are o silueta de invidiat. Desi are la activ o nastere, blonda a reusit sa-si recapete dimensunile intr-un timp record. Ca sa fie sigura ca slabeste sanatos, Cernea si-a luat antrenor personal. In urma cu aproape un an, a apelat la serviciile Luizei Bucur si a reusit sa se descotoroseasca in trei luni de cele opt kilograme in plus.

Cintareata a urmat o dieta, conceputa special pentru metabolismul ei, si s-a apucat sa-si modeleze si corpul la sala. Programul intensiv de slabire la care s-a supus a inclus aerobic, antrenamente personalizate si cardio de cel putin trei ori pe saptamina. Dieta ei a inclus legume proaspete, salate, lactate, carne de pui si peste, la care s-au adaugat si 2-3 l de apa pe zi. Mihaela a scos din alimentatie produsele de patiserie, pastele, piinea si prajelile. Desi in prezent nu mai are nevoie de regim, Mihaela se incapatineaza sa nu renunte la acest mod de alimentatie. Trebuie precizat ca ea a reusit, in prezent, sa cintareasca mai putine kilograme chiar decit inainte de a ramine insarcinata.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.