Nu mica i-a fost mirarea Deliei cand a gasit, in cutia postala, o citatie pe numele ei. Initial, s-a speriat si si-a imaginat rapid cateva scenarii, nebanuind motivul pentru care era chemata in sala de judecata. Nu i-a cerut nimeni daune morale, cum credea, fiind insa asteptata ca martor la un proces.

Dupa ce a dat in judecata Politia Romana pe motiv ca i-a fost suspendat permisul de conducere pe nedrept, Delia a avut castig de cauza si iata ca are, din nou, carnetul in buzunar. Solista a ajuns o prezenta permanenta in salile de judecata, caci, inainte de a-si regla conturile cu Politia, ea a mai participat, in calitate de martor, si la un proces de agresiune fizica, dupa ce, la unul dintre concertele sale, un tanar a fost batut grav de doi baieti. Delia a fost extrem de surprinsa de faptul ca victima a stiut adresa unde sa-i trimita citatia si, de frica amenzii, a acceptat sa depuna marturie.

Cat priveste relatia ei cu Matteo, Delia nu se gandeste inca sa se marite. Cei doi nici macar nu s-au logodit, insa ea isi petrece majoritatea noptilor in casa iubitului ei. Desi pare greu de crezut, avand in vedere caracterul vulcanic al interpretei, ea se intelege foarte bine cu "mama soacra", care o rasfata ca pe propriul copil, aducandu-i, in fiecare dimineata, micul dejun la pat. Delia recunoaste ca nu are veleitati de nevasta, astfel ca, deocamdata, prefera sa nu se implice in treburile casnice, pentru a nu sparge vesela.

Pe plan profesional, Delia se pregateste intens pentru lansarea noului sau album, "Listen Up!", care va avea loc martea viitoare, in club Pat & Lounge. Cantareata isi va surprinde fanii, cantand intr-un pat, care va fi adus in club special pentru recitalul sau.

Tot cu ocazia acestui eveniment, pentru a se prezenta in fata publicului in mod impecabil, Delia si-a schimbat extensiile de par, pentru care a platit peste 20 de milioane de lei vechi si de care e extrem de nemultumita, pentru ca au un aspect artificial. Ea se gandeste sa renunte la suvitele aplicate si sa-si pastreze parul in mod natural.

Matteo s-a temut de o relatie cu Delia

Matteo a fost putin reticent la inceputul relatiei cu Delia pentru ca blonda e mai mare decat el cu aproape 3 ani. Insa, la scurt timp, si-a dat seama ca, de fapt, el e cel matur in cuplu si incearca, pe cat posibil, s-o mai domoleasca si pe Delia, extrem de copilaroasa si dezordonata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.