Pentru a scapa de eticheta de "homosexual", Mihai Traistariu s-a hotarat sa vorbeasca, in premiera, despre relatia pe care o are cu Ioana, femeia pe care o iubeste de mai bine de sase ani. Desi cei doi au mai avut, in acest rastimp, si cateva pauze intrate in prelungiri, ei recunosc ca nu pot trai unul fara celalalt.

Din cauza vocii foarte subtiri, dar si a trasaturilor fizice oarecum efeminate, Mihai Traistariu a fost acuzat adesea ca ar face parte din tabara barbatilor care se simt atrasi de... barbati. Satul de toate aceste acuzatii nefondate, Mihai s-a decis sa rupa tacerea: "O iubesc pe Ioana de mai bine de sase ani, iar ea este femeia care merita sa fie sotia mea. E adevarat ca ne-am despartit de cateva ori, si, chiar am incercat sa-mi gasesc fericirea in bratele altor femei dar, ca un facut, nu am reusit sa mi-o scot pe Ioana din minte.

'O ajut pe Ioana sa demareze o afacere>>

Nicidecum nu sunt homosexual, asa cum ma acuza unii", ne-a declarat el. Ioana s-a nascut in Cluj, dar locuieste in Constanta, orasul in care si Mihai s-a stabilit de mai bine de cinci ani: "Iubita mea este studenta la Facultatea de Kinetoterapie, iar dupa absolvire intentioneaza sa-si deschida un cabinet de masaj. Pentru ca nu are banii necesari demararii afacerii, o voi ajuta cu 100.000 de euro", povesteste solistul. Ioana si Mihai sunt nedespartiti chiar si in turneele de peste hotare ale artistului: "Este o femeie vesela si isteata si, pentru ca mie mi-e frica sa calatoresc cu avionul, ea ma incurajeaza tot zborul".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.