Delia Matache si Matteo s-au intilnit la studioul de inregistrari si s-au indragostit pe loc. Formeaza un cuplu din 14 octombrie anul trecut, iar relatia lor pare sa-si urmeze cursul firesc. Ieri, Matteo i-a pus Deliei pe deget un inel. `Inelul l-am primit de la Matteo, dar nu simbolizeaza nimic.

Eram in fata vitrinei, am intrat, l-am probat si mi-a placut. Matteo a tinut minte si mi l-a cumparat ieri. E din argint si are niste pietricele,` ne-a relatat solista povestea bijuteriei. Tot ea a tinut sa precizeze urmatoarele: `Noi sintem ca si logoditi. Sa mai treaca putin timp si mergem si la biserica. Sintem siguri unul pe celalat. Inca mai am fluturi in cap, inca mai copilarim`. Intilnirea celor doi este benefica si pe plan muzical. Dupa aproape patru ani de la ultimul material discografic, Delia revine in atentia publicului cu albumul‚ `Listen up!`, care contine si doua duete cu iubitul sau. Ce a atras-o la el, ne-a povestit chiar Delia: `M-a atras ca fizic, chiar daca el nu se incadreaza in targetul gigolo, tone de muschi si gel. Este un baiat carismatic`.

Matteo impreuna cu Iulian Moga vor alcatui din aceasta toamna trupa `Bengalo`. `Imi place mie numele asta, inseamna ceva si in africana dar si in tiganeste. Vom avea un band clasic dar feminin: toba, chitara electrica, chitara bass si clape. Deocamdata avem doua piese: una este inspirata din muzica tiganeasca iar a doua este rock`, ne-a povestit Matteo.
A spus pas Eurovisionului

In ceea ce priveste cariera muzicala, solista nu mai vrea sa participe la Eurovision: `Anul asta nu am participat pentru ca nu am vrut si nici nu o sa mai vreau. Pentru ca e batrinicios. Este un pic comunist. Sint sigura ca, daca m-as duce, as pierde vremea. Am vazut anul asta ca nu au plecat vocile adevarate. Practic li s-a dat in cap la greu celor care trebuiau sa plece. Cel mai important este sa mi se vinda albumul bine, sa am concerte si este de ajuns. Atit timp cit esti cerut si esti cautat, e mai mult decit un premiu si mai mult decit orice.

Eu stiu cum se dau premiile si nu cred ca mi-ar placea sa-mi aranjez un premiu. Nu cred ca m-ar multumi cu nimic...`- este convinsa blonda. Recent, ea a participat si la niste castinguri pentru telenovelele romanesti. Desi a fost ofertata cu un rol si principal si pozitiv, Delia nu a fost deloc incintata de onorariu. Marea problema a ei este timpul pe care ar trebui sa il petreaca pe platoul de filmare. "Au fost oferte sa joc in telenovele. Am mers recent la anumite probe, sa vad despre ce e vorba. M-am interesat de program si era full. Nu aveam timp. Trebuia sa renunt la concerte si nu vreau. Aveam un rol principal si chiar pozitiv, insa nu pot sa stau zilnic pe platoul de filmare.

De miercuri pina duminica, eu am concerte. As fi pierdut foarte multi bani, iar cei de la telenovele platesc foarte prost. Toate posturile de televiziune. Sa stai 24 de ore pe platourile de filmare... De fapt, 20 de ore stai, maninci, fumezi, dormi, astepti sa filmeze altii... cap la cap, filmezi 4 ore din 24 de ore. Nu-mi permit sa pierd timpul", ne-a spus Delia. Avind in vedere ca tariful cintaretei la un singur concert este in jurul sumei de 2000 de euro, blonda ar fi pierdut 40.000 de euro doar intr-o luna, iar filmarile la o telenovela se intind pe multe luni.

36.000 de euro pe un Dodge Nitro Jeep

Cele mai multe investitii ale Deliei se duc in masini. Cu toate ca, in prezent, solista conduce un Audi A4 de culoare rosie, blondei i-a cazut cu tronc un Jeep Dodge Nitro alb, al carui pret este de 36.000 de euro. `Le tot schimb si trebuie sa platesc alti bani. Cred ca o sa-mi iau un Dodge Nitro aparut acum. E foarte frumos. Am facut scoala pe Dacie acum sapte ani. Apoi mi-am luat un Renault 19 alb, apoi un Peugeot 206 gri, iar acum conduc un Audi A4 rosu. Nu tineau la drumurile pe care le fac in tara la concerte. Din acest motiv schimb masinile cam la doi ani si ceva`, ne-a declarat blonda cintareata.