Robert de Niro a intentat proces unei firme de asigurari dupa ce a fost acuzat de aceasta ca a ascuns detalii legate de starea sa de sanatate din cauza carora filmarile la productia "De-a v-ati ascunselea" au fost aminate.

La patru ani dupa ce Robert de Niro a fost diagnosticat cu un cancer la prostata, actorul a intentat proces pentru a anula o decizie judecatoreasca luata anul trecut, potrivit careia ar fi trebuit sa plateasca daune in valoare de 1,8 milioane de dolari companiei de asigurari Fireman`s Fund Insurance Co.. Reprezentantii companiei au declarat ca starul, in virsta de 63 de ani, a ascuns faptul ca are probleme de sanatate cu citeva zile inainte ca filmarile pentru "De-a v-ati ascunselea" sa inceapa.

Filmarile au fost aminate timp de patru luni, pentru ca De Niro sa poata urma un tratament impotriva cancerului. Fireman`s Fund a trebuit sa plateasca suma de 1,8 milioane de dolari companiei de productie, conform termenilor stabiliti in polita de asigurare incheiata inainte de realizarea filmului, pentru aceste intirzieri. Compania de asigurari a vrut apoi sa recupereze aceasta suma de la De Niro, fiind de parere ca starul este singurul vinovat de situatia creata.

Reprezentantii firmei de asigurari au spus ca De Niro facuse o biopsie cu trei zile inainte de a semna polita de asigurare si ca ar fi trebuit sa le comunice acest lucru. De cealalta parte, De Niro a recunoscut acest lucru, dar a adaugat ca a primit rezultatele biopsiei la doua zile dupa ce a semnat polita de asigurare si ca pina atunci nu a mai urmat nici un tratament impotriva cancerului.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.