Daniela Nane traieste o poveste fascinanta de dragoste, alaturi de Andrei Zinca, iar ultima bucurie pe care cei doi o impartasesc e aceea ca vor fi parinti. Daniela este hotarata sa se converteasca la iudaism si sa se stabileasca in America, acolo unde barbatul pe care il iubeste are domiciliul stabil.

S-au indragostit de urgenta in timpul filmarilor pentru serialul "La Urgenta", si-au impartasit regretele, deziluziile, pasiunile si proiectele de viitor. Andrei este vaduv dupa ce sotia sa, o peruanca pe care a iubit-o enorm, a disparut prea de vreme, iar Daniela creste singura un copil, dupa ce, in 2002, a incheiat un mariaj esuat cu omul de afaceri Viorel Popa. Povestea de dragoste dintre cei doi este relatata pe larg in cel mai recent numar al revistei Story, care anunta si faptul ca Daniela Nane asteapta un copil. Micutul va sosi intr-o familie numeroasa, pentru ca atat Daniela, cat si Andrei mai au copii din relatiile anterioare, ea un fiu, Codrin, iar el o fata si un baiat.

Povestea barbatului pe care Daniela il considera sufletul ei pereche este extrem de interesanta. Andrei Zinca a parasit Romania dorind sa fie alaturi de marea sa dragoste din Peru, insa s-a lovit de barierele regimului comunist din acea perioada. A renuntat la film, la regie, a fost maturator si hamal intr-un port suedez, incercand sa stranga bani pentru a ajunge in Peru. Cand a reusit, viata i-a dat o lovitura grea, caci femeia pe care a iubit-o a incetat din viata. Nici Daniela nu a fost o rasfatata in plan sentimental. Dupa casatoria cu Viorel Popa, actrita a mai avut o relatie cu Paul Renaud, director de marketing la Romtelecom, insa recunoaste ca adevarata dragoste o traieste abia acum alaturi de Andrei Zinca, pe care il considera barbatul perfect.

Actrita trece la iudaism de dragul sotului

Pentru ca logodnicul ei, Andrei Zinca, este evreu practicant, Daniela Nane se gandeste serios sa se converteasca de la ortodoxism la iudaism, pentru a-si putea boteza copilul in religia viitorului sot.

Astfel, Daniela se documenteaza deja, din dorinta de a aprofunda cat mai bine istoria, cultura si religia iudaica. Actrita din "La Urgenta" nu exclude nici varianta de a se stabili peste Ocean, in Statele Unite ale Americii, acolo unde regizorul Andrei Zinca are domiciliul stabil de mai bine de 20 de ani.