Deja mult prea mediatizata relatie dintre Petre Roman si cantareata Silvia Chifiriuc nu mai este un secret pentru nimeni. Daca Petre are curajul sa recunoasca in fata unei tari intregi ca e foarte fericit de cand s-a despartit de sotia sa, Mioara Roman, atunci de ce nu ar putea Silvia sa-si parcheze masina in fata blocului unde cei doi indragostiti locuiesc impreuna?

Gata cu feritul, gata cu jocul "de-a v-ati ascunselea" cu televiziunile si presa mondena! Petre Roman si Silvia Chifiriuc nu se mai feresc sa iasa in lume unul la bratul altuia.

in luna februarie a anului acesta, au iesit la iveala primele semne ca politicianul ar avea o relatie extraconjugala cu cantareata Silvia Chifiriuc, prezentata de cunoscuti drept o devoratoare de barbati varstnici. Caracterizarea venea dupa ce aceasta avusese o relatie cu un italian in varsta de vreo 70 de ani.

Apoi, la doar cateva zile de la pronuntarea divortului de Mioara, Petre si Silvia au plecat, separat, intr-o scurta vacanta de Paste la Madrid. intalnirea s-a produs pe taram spaniol. Meticulos din fire, Petre s-a imbarcat la cursa de Madrid la o zi dupa ce a plecat Silvia, ambii fiind condusi la aeroport de acelasi sofer, al politicianului.
La revenirea in tara, ca sa scape de paparazzi, Silvia si-a schimbat look-ul: s-a tuns scurt si si-a schimbat coafura. De cateva zile, insa, nimic nu pare sa mai stea in calea fericirii celor doi, fiindca masina Silviei stationeaza in fata blocului lui Roman, iar tanara femeie nu se mai fereste sa iasa ziua din apartament. Pe de alta parte, fostul premier apare tot mai des la televizor si declara, fara rezerve, ca e mai fericit ca niciodata si se simte mai liber ca oricand. Cu toate acestea, el a declarat la emisiunea dr. Cristian Andrei, "9595", de la Antena 1 ca nu mai vrea sa se recasatoreasca

Silvia Chifiriuc la Prima TV?

Conform Revistei "VIP", amanta lui Petre Roman, Silvia Chifiriuc, e intens ofertata de catre postul Prima TV, ea fiind invitata sa prezinte o emisiune de genul "Ziua Judecatii". Contactat telefonic, PR-ul postului de televiziune ne-a spus ca nu a fost informat despre o posibila cariera a Silviei la Prima TV.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.