inceputa in urma cu un an si jumatate, povestea de dragoste dintre cele doua vedete se anunta a fi una cu happy-end. Ei se iubesc la fel ca-n prima zi si, dupa ce i-a oferit inelul de logodna, Maruta este hotarat sa mearga pana la capat si sa o ceara de sotie pe frumoasa cantareata.

Mai indragostit ca niciodata, Catalin ne-a asigurat ca nu va mai dura mult pana cand Andra va deveni doamna Maruta cu acte in regula: "Cand doi oameni se iubesc, e firesc sa se intample asta. O s-o cer cat de curand". Prezentatorul "Tonomatului" ne-a marturisit, in premiera, ca solista i-a sucit mintile pe platourile de filmare la videoclipul in care au jucat amandoi.

S-au indragostit la filmari

"O mai avusesem invitata pana atunci in emisiune si-mi placea felul ei dezinvolt de a fi. Cand am fost chemat sa filmam impreuna acelasi videoclip, m-a cucerit definitiv. Era glumeata, vioaie si plina de energie. Au urmat vreo doua luni de tatonari la telefon, pana sa ne dam seama ca ne iubim". Catalin jura cu mana pe inima ca relatia dintre el si Andra nu este doar o strategie de imagine: "Cei care au crezut asta sunt niste cretini. Pe noi ne leaga o iubire sincera".

Andra vrea job in TVR

Unul din visurile Andrei este acela de a prezenta alaturi de Maruta o emisiune de divertisment. Solista este convinsa ca ei vor forma un cuplu reusit nu doar in viata, ci si pe sticla: "As vrea sa fiu si eu prezentatoare si, pentru ca sunt debutanta, m-as simti mai bine sa-l am pe Catalin alaturi".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.