Anul acesta se anunta o vara "fierbinte" pentru noi toti, dar in mod special pentru hair-stilistul Marian Dirta. El isi va construi o superba vila in comuna 1 Decembrie si va deschide o scoala de coafura si machiaj care-i va purta numele. Prietenii ii vor face cadou un Jeep nou-nout, negru ca abanosul, impreuna cu un sofer de prima mina, platit tot de acestia, care sa-l duca in locuri numai de el stiute. Fiecare stilist cu norocul lui.

Asta e deviza dupa care s-a ghidat in viata stilistul vedetelor, Marian Dirta. Un tip controversat, care nu s-ar imbraca niciodata ca un muncitor pentru ca altfel n-ar mai da bine in fata clientilor, Marian n-a reusit pina in acest moment sa aiba o relatie "adevarata" pentru ca are "o dezordine in ordine" si mult prea multe tabieturi. Dar nu e homosexual si n-a fost. Niciodata! Ca daca ar fi, ar fi recunoscut. Pai, daca omul isi bea cafeaua la o anume ora din zi, isi spala podoaba capilara numai in anumite zile si e dependent de viata de noapte, cind sa mai aiba timp si de o femeie? Sa fim rezonabili! Si poate ca si-ar gasi timp, numai ca n-a gasit inca femeia care sa-l faca sa-si piarda mintile. Pentru ca, in opinia lui Marian, singurele femei cu care merita sa-ti pierzi timpul si noptile, sint prostituatele de lux, care au clasa, studii, bani, masina, intr-un cuvint, clasa. Restul sint doar femei simple

I-a facut carte de munca menajerei

O singura femeie suporta in acest moment Marian. Pe menajera sa, pe care o plateste cu un salariu de 12 milioane de lei pe luna si careia i-a facut si carte de munca. De ce? Pentru ca merita. Si ii mai place o femeie hairstilistului nostru: Mihaela Radulescu, pe care o considera cea mai desteapta si mai frumoasa reprezentanta a sexului frumos din show-bizzului romanesc. Client fidel al renumitei vrajitoare Rodica Gheorghe, Marian nu s-ar da inapoi de a-i face o vraja vreunei domnite pe care ar dori-o linga el. De altfel, el merge la ghicitoare pentru a-si verifica sentimentele si, dupa caz, pentru "a urmari pe cineva".

Factura de 62 milioane de lei

Pentru ca a fost baiat cuminte, in scurt timp, controversatul stilist va primi de la Manuel, bunul sau prieten si partener de afaceri macaronar, un Jeep de toata frumusetea, cu sofer la scara, platit tot de acesta. Tot prietenii sai cu buzunarele pline sint cei care-i platesc vedetei si factura la telefon, ultima ridicindu-se la "doar" 62 milioane de lei. Cu cine si ce a vorbit atita la telefon marele Dirta? Mister total!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.