In clipa in care s-a despartit de Tania Budi, prezentatorul unei emisiuni politice de la "Money channel", Lucian Sirb a promis ca o va uita, insa nu a reusit. A incercat sa-si gaseasca o alta iubita si sa se indragosteasca, dar de fiecare data s-a intors spasit la Tania. Intre timp, blonda a avut o relatie cu un englez, a curtat-o un arab foarte bogat, insa este tot singura.

Nu ar mai vrea sa-l accepte pe fostul iubit in viata sa pentru simplul fapt ca acesta este foarte gelos si posesiv. Dar, amorezul a trecut la artileria grea si incearca s-o convinga prin orice modalitate pe Tania sa se intoarca la el si sa-i accepte iubirea. Pina in momentul de fata, vedeta de televiziune nu s-a decis daca sa-l ierte sau nu. Se gindeste ca mai sint si alti domni aratosi care o plac si ca ar putea sa fie fericita cu altcineva. Insa iubitul cel posesiv nu se lasa asa usor si i-a promis Taniei ca se va intoarce la el pina la urma.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.