Pentru cintaretul Dan Helciug intilnirea cu actuala sa iubita, Elena, este una cu totul speciala. Rebelul neimblinzit s-a cumintit, iar de cind a devenit si taticul unui baietel, Luca, este foarte fericit si responsabil.

Zilele acestea, rockerul isi va uni destinul cu iubita sa, care lucreaza ca producator la Antena 1. Va fi intii cununia civila la Sectorul 3. Ca un tata grijuliu, ajunge acasa in fiecare seara devreme ca sa-i faca baie celui mic, este mai atent cu persoana sa si-si rasfata deseori iubita. Nunta o va face in august, alaturi doar de prieteni si familie si va pleca in luna de miere in Bahamas. Doreste ca fiul sau sa-i insoteasca si sa se simta bine alaturi de cele doua persoane dragi.

Acolo vrea ca totul sa fie ca in paradis. Acum, Dan este ocupat cu toaleta de la cununia civila. Nu stie daca sa poarte costum sau eternii sai blugi. Viitoarea sotie a optat pentru o toaleta eleganta si vaporoasa. Muzicianul spera ca va avea cit mai multe concerte ca nevestei sale si celui mic sa nu le lipseasca nimic. Din dragoste pentru Elena, s-a apucat de sport si slabit. Si-a propus sa arate ca un adevarat Don Juan mioritic, ca aceasta sa nu aiba ochi decit pentru el.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.