Pe zi ce trece, aflam tot mai multe amanunte despre divortul Ritei Muresan si ceea ce se anunta un divort de comun acord, acum totul se transforma intr-un scandal in toata regula.

E adevarat, cu oarece retineri, motivind ca nu poate vorbi despre anumite lucruri deoarece "sint probe ce tin de apararea mea", creatoarea de moda dezvaluie ca se va da o mare batalie in instanta pentru cei doi copii ai familiei Muresan. Cit despre adevarata cauza a despartirii declara: "Motivul divortului tine exclusiv de mine si de sufletul meu".

"Razboiul" in familia Muresan a inceput de mai multi ani, dar creatoarea de moda s-a complacut in aceasta situatie si a facut acest compromis din cauza celor doua fetite pe care cuplul le are. Acum micutele au devenit marul discordiei, amindoi parintii dorind custodia lor, a declarat Rita Muresan la Antena 2. Iar pentru a o obtine, nu se dau in laturi de la nimic, folosind orice motiv, fie el si speculatiile presei. Astfel, Nelu Muresan a adus ca "probe", o presupusa legatura extraconjugala a Ritei cu un handbalist.

Speculatie pe care Rita Muresan o neaga cu vehementa, explicind ca relatia ei cu Iulian Stemate este doar una amicala si nimic mai mult, la fel cum este si cea cu Horia Brenciu, alaturi de care presa "a legat-o" la un moment dat. Cu privire la aceste legaturi Rita Muresan afirma, dind loc altor interpretari: "Povestea ori a fost bine ascunsa, ori nu a fost interesanta".

Hotarirea de a divorta de omul de afaceri a luat-o in urma cu doi ani, cind Rebeca, una dintre fetite, a suferit un accident, iar tatal ei a fost "ocupat" cu afacerile, interesindu-se foarte putin de soarta fiicei lui. Atunci Rita spune ca si-a reevaluat viata si a ajuns la concluzia ca nu mai vrea si nu mai poate sa traiasca linga un om care este mai mult absent pe motiv ca "face bani".

Tot ceea ce-si doreste acum este ca divortul sa se termine cit mai repede si fara prea mult scandal. Nu vrea nici macar proces de partaj. Singurele lucruri care le vrea sint custodia copiilor si sa-si pastreze numele de Muresan. Cit despre ce va face dupa terminarea divortului spune ca "imi voi lua copiii si voi pleca oriunde. Poate ma mut la Breaza. Acolo, sint proprietara unei case, mostenire de la bunica mea. Am dreptul sa incep o viata noua". Oricum, divortul se anunta unul furtunos , mai ales daca Nelu Muresan va tine la ideea ca fetitele sa fie aduse in fata judecatorului.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.