Fire vulcanica, Andreea Banica isi poate stapani cu greu nervii. Din acest motiv colegul ei de platou, Ionut Dolanescu, iese cam sifonat dupa altercatiile cu nabadaioasa solista.

La filmarile pentru editia de maine a emisiunii "Departamentul vedete" de la postul Romantica, Ionut Dolanescu a incasat-o de la colega sa, Andreea Banica. "Asa e Andreea, o fire mai (n.r. salbatica). Cand am facut un casting la o firma de mezeluri din Ramnicu Valcea, le-am cerut celor de acolo sa faca un salam special pe care sa i-l dau Andreei, iar ea mi-a dat cu el in cap. Nu cred ca vor taia aceasta secventa la montaj", ne-a declarat "victima". Ionut Dolanescu a afirmat ca desi este de repetate ori tinta "atacurilor" colegei sale, nu va riposta niciodata. "Am facut box la tinerete, dar nu ma bat niciodata cu femeile, iar Andreea este prima care m-a batut. in plus, aceste batai nu sunt decat in gluma".

Si-a recuperat permisul auto

Dupa cinci luni in care Andreea Banica s-a multumit cu locul din dreapta soferului, iata ca aceasta si-a recuperat permisul de conducere. Cantareata a trecut examenul la sala pe care l-a sustinut joi, la Constanta, obtinand 15 puncte din 15 posibile.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.