Desi nu se numara printre exemplarele masculine potente financiar, Dani Otil, unul dintre prezentatorii matinalului de la National TV, spera sa-i atraga atentia rusoaicei Anna Lesko prin conditia sa fizica.
Pentru ca, ieri, solista a fost invitata in emisiune, Dani a recurs la o metoda mai putin ortodoxa: a sarit de pe un stilp de peste 25 de metri inaltime, pentru a-i demonstra Annei "dragostea" sa. Dupa ce a incercat de nenumarate ori, fara prea mult succes, s-o impresioneze, el a iesit in curtea televiziunii si a coborit cu tiroliana de pe cel mai inalt stilp din zona, chiar sub ochii mariti de uimire ai Annei.

Numai ca, emotionat fiind, n-a fost atent la aterizare si s-a lovit atit de rau la spate, incit de-abia a mai putut sa se ridice. Gestul lui a reusit s-o impresioneze pe diva care, in primul moment, a fost atit de socata, incit a vorbit numai in limba rusa mai bine de 5 minute, uitind ca este in direct. Lesko a recunoscut ca nu a mai avut parte de o asemenea declaratie de dragoste, si, drept rasplata, pina la finalul emisiunii, Dani a fost rasfatat cu saruturi mai mult decit pasionale


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.