Andreea Marinescu si-a gasit sufletul pereche. Cu citeva ore inainte de ziua ei, reporterita de la Pro TV s-a casatorit cu Paul Rosca, producator al rubricii Vremea de la Pro Tv.
S-au cunoscut pe vremea cind Andreea era reporter la Pro Tv Pitesti, orasul ei natal. Paul lucra si el tot ca reporter, dar la emisiunea "Viata bate filmul", difuzata de postul Acasa. Drumurile l-au purtat, nu intimplator, la Pitesti. "Tin minte perfect momentul in care l-am vazut prima data. In ziua aceea m-am dus acasa la mama si i-am spus ca l-am cunoscut pe baiatul cu cei mai frumosi ochi din lume", isi aminteste Andreea. Au trecut 6 ani de-atunci si, iata, in sfirsit, si-au pus pirostriile. Cum, in noaptea nuntii, Andreea implinea 26 de ani, sotul ei i-a facut un cadou intr-adevar de neuitat: un concert sustinut de Loredana.

Dupa petrecere, mirii au zburat spre Mauritius. "Vacanta in Mauritius a fost un cadou pe care l-am primit din partea surorii lui Paul", spune Andreea. Foarte buni prieteni cu Andreea si Paul Rosca, Florin Busuioc si iubita sa, Lili, au tinut luminarile mirilor si au asistat, foarte emotionati, la intreaga ceremonie. Surpriza cea mare a fost cind, la petrecere, Lili a prins buchetul aruncat de Andreea. Urmeaza o noua nunta la Pro TV?


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.