Vestea ca Mbela Nzuzi si Livia Dila, cele doua moderatoare ale emisiunii `6!Vine presa!`, sint insarcinate, a produs, in urma cu citeva luni, o mare bucurie in televiziunea de pe Calea Victoriei.
Bune prietene, cele doua vedete isi faceau planuri in legatura cu odraslele lor, care urmau sa soseaca pe lume cam in aceeasi perioada. Numai ca atmosfera de sarbatoare instalata in platoul de emisie a fost umbrita de problemele de sanatate ale Mbelei. Prezentatoarea emisiunii `6!Vine presa!` a trecut, in urma, cu doua saptamini printr-o adevarata drama. Desi intrase in a sasea luna de sarcina si era nerabdatoare sa devina din nou mamica, vedeta postului B1 TV a fost nevoita sa renunte la copil. Medicii i-au descoperit un fibrom, a carui dezvoltare ii afectase deja sarcina. Interventia chirurgicala la care a fost supusa prezentatoarea tv a avut ca rezultat si pierdera copilului. Pentru a reusi sa depaseasca acest cosmar, vedeta a fost nevoita sa lipseasca de la pupitrul emisiunii timp de doua zile. Se pare ca isi dorea din tot sufletul un fratior pentru Francine, fiica sa in virsta de 13 ani. Desi copila locuieste, in prezent, in tara natala, Congo, impreuna cu parintii vedetei, Mbela avea de gind sa-si tina ambii copii aproape.

Mai precis, ea isi facuse planul ca, o data cu nasterea copilului, sa o aduca si pe Francine in Romania. Numai ca lucrurile au luat o intorsatura nefavorabila, iar vedeta a fost nevoita sa treaca printr-o experienta traumatizanta. Desi sufera enorm, Mbela incearca sa-si pastreze optimismul, mai ales ca mai are timp pentru conceperea unui alt bebe. Chiar daca nu a fost in cea mai buna forma, ieri seara, la Gradina Botanica, vedeta B1 TV a fost prezenta la un eveniment monden. Pentru ca este o femeie puternica, ea a reusit sa se remonteze si sa cinte, din respect pentru public, impreuna cu formatia sa, Gloria.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.