Dupa ce s-au impacat cu mare tam-tam si au declarat ca se iubesc foarte tare, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au inceput sa aiba iar mari diferende. De data aceasta motivul discutiei este numele viitorului copil si al nasilor.

Omul de afaceri a anuntat, marti seara, in emisiunea "Dan Diaconescu in direct" de la OTV ca face licitatie pentru gasirea nasilor pentru cel mic si a numelui. Declaratia nonconformistului Prigoana a luat-o prin surprindere pe jurnalista care s-a facut foc si para pe iubit. "Asta e nebun. Cum poate sa faca o asemenea declaratie mai ales ca avem nasi. Chiar cu citeva zile inainte ne-am intilnit cu nasii nostri de cununie, Laurentiu si Oriana Calaican, si am discutat despre botez. Am hotarit impreuna cu Prigoana ca ei ne vor boteza copilul. Insa ce abereaza barbatul meu la televiziune e cu totul altceva. Ii place sa se auda. Vorbeste gura fara el. Mai nou, ai auzit si tu ce bazaconie a mai scos, vrea ca pe copilul nostru sa-l cheme Maximus. Stii tu, exista un personaj in "Gladiatorul" cu acest nume. E nesimtit daca crede ca eu pot accepta asa ceva si nu ma intreaba ce preferinte am. Pina una alta, e copilul meu, eu il port in pintece si pot decide ce nume va avea. Imi doresc foarte mult sa-l cheme Mihai, de altfel l-am si visat asa cum va arata din primele zile cind am ramas insarcinata. Numele care mi-a venit in minte este Mihai, este si unul sfint si se sarbatoreste chiar in preajma zilei lui de nastere. Adriana isi va aduce pe lume copilul in luna noiembrie. "Am stiut de la inceput ca va fi baiat, iar cind am fost la ecografie nu m-a mai mirat deloc rezultatul. Ce, crezi ca o sa accept ca pe fiul meu sa-l cheme Maximus ca in telenovele sau nu stiu ce filme SF?! Nu renunt la ideea de a-l chema Mihai, iar iubitul meu Prigoana va trebui sa se supuna. Sint o femeie insarcinata si nu trebuie sa ma enerveze", ne-a marturisit, indignata, realizatoarea unui reality-show la Antena 1.

Vedeta isi doreste hainute din bumbac pentru cel mic

De altfel, Adriana nu vrea ca viitorul sau copil sa poarte chiloti din lycra, cristale Swarovski, haine de lux si mai stim noi ce mobila. Jurnalista sustine ca micutul sau va purta lenjerie din bumbac, iar dormitorul va fi unul de culoarea mobilei, in care vor fi accesorizate multe jucarii viu colorate. Nu are nevoie ca acel copil sa se confrunte cu tot felul de personaje imaginare din cinematografie. La rindul sau, Silviu Prigoana ne-a declarat ca el face in continuare licitatie pentru gasirea numelui. Este a doua licitatie pe care ingeniosul Prigoana o propune dupa cea cu nasii. Nu este exclus sa ia in calcul acel nume care va avea mai multi fani. Insa, nu refuza din start si posibilitatea de a accepta propunerea sotiei. "Mai negociem, mai vedem, mai sint atitea luni pina atunci. Sa nu uitam ca e si copilul meu, ca doar nu l-a facut singura. Un raspuns clar nu pot sa va dau acum", a mai spus Prigoana. In ceea ce priveste o cearta furtunoasa, aceasta nu a existat cu adevarat intre cei doi, ci doar controverse. Adriana spune ca nici macar nu este maritata cu Prigoana, acum dupa pronuntarea divortului, asa ca nu are dreptul legal sa impuna ce nume vrea pentru copil. "Dar, o sa-i vina mintea la cap si o sa aleaga ce trebuie. E baiat bun, dar o mai ia razna din cind in cind".

Vedeta si-ar dori ca in ziua botezului sa faca si cununia civila, nu-si doreste o nunta mare, ci doar sa fie alaturi de prieteni si familie. Nu vrea sa se mai imbrace in mireasa, si sa fie o petrecere cu tot tacimul. In ceea ce priveste disputa cu sotul ei, este de parere ca pina la urma va ajunge la o intelegere, iar ea nu va renunta la numele de Mihai, mai ales ca-si doreste foarte mult acest copil si a facut eforturi mari ca sa-l aiba. Nu s-a hotarit daca va naste prin cezariana sau natural, va urma intru totul sfatul medicului. Adriana crede ca va avea puterea sa lupte cu sotul sau cel impulsiv si ii va demonstra ca stie sa-si impuna punctul de vedere si mai ales ca il iubeste, chiar daca o enerveaza atit de mult uneori. Discutiile pe tema copilului nu se vor opri prea repede, dar Adriana ii va tine piept cu brio lui Prigoana. Nu crede intr-o noua despartire intre ea si omul de afaceri si va gasi solutia sa rezolve problema, mai ales ca-l cunoaste atit de bine pe Prigoana. Chiar daca vor sa recunoasca sau nu, cei doi se adora si nu ar putea rezista prea mult unul fara altul. In mod cert, bussinesman-ul va tine cont de rugamintea sotiei sale.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.