Doua personalitati marcante ale vietii politice romanesti, doua destine oarecum similare: Petre Roman si Madalin Voicu. Amandoi trecuti de prima tinerete, si-au gasit, rand pe rand, fericirea in afara caminului conjugal.

Cei mai multi romani care ii vedeau pe scena politica sau la televizor pe Petre Roman si Madalin Voicu ii admirau si pentru casniciile lor, despre care vorbeau des. Amandoi nascuti in zodia Racului, amandoi sarmanti, amandoi cu cate o poezie de spus, Carmen. Daca fostul premier este acum sub lupa opiniei publice, mai ales dupa divortul de Mioara Roman si afisarea sa cu cantareata Silvia Chifiriuc, si nu mai e deschis confesiunilor depre viata sa privata, Voicu se afla la polul opus.

El nu are nici o rezerva din a confirma relatia sa de peste cinci ani cu Carmen Olteanu, o tanara artista cu care imparte o fundatie de binefacere si imobilul care o gazduieste. Dar, spre deosebire de Roman, dirijorul e prezent intens in familia sa, fiind preocupat de viitorul copiilor sai. Asa cum a declarat pentru Click!, lunile care urmeaza vor fi cu adevarat de foc, pentru el, ca parinte: "Ioana, fata cea mare, eleva la liceul de muzica, se confrunta cu examenul de Bacalaureat, dar nici Tudor nu trebuie scapat din mana, mai ales ca acum tinerii o iau pe aratura foarte usor". si continua: "Ceea ce nu se poate spune despre altii... Eu sunt de parere ca un gigolo trebuie sa isi termine activitatea undeva pe la 40 de ani. si, din cate stiu, Petre Roman a cam depasit varsta asta! E adevarat ca a fost si e un barbat curtat de femei, dar astea se fac la tinerete, nu dai in boala copiilor cand imbatranesti. Dar, ma rog, fiecare e liber sa isi faca viata asa cum crede de cuviinta. Nu sunt eu in masura sa dau sfaturi, dar mi se pare ca a trecut de varsta la care se putea crede un gigolo. Iar ceea ce se spune acum, despre copilul facut cu Carmen Florea, si de faptul ca ascunde asta... eu nu sunt asa, am grija de copiii mei", mai spune Madalin Voicu.

Iubita lui Madalin picteaza portrete

Despre idila lui Madalin Voicu cu frumoasa Carmen s-a vorbit, prima oara, in vara anului 2005, cand cei doi au fost surprinsi, in mai multe randuri, de paparazzi luand masa in diverse localuri din Capitala. Fostul deputat a negat, insa, ca ar avea o relatie extraconjugala, declarand ca doar o sprijina pe tanara in cariera artistica. intr-adevar, Carmen Olteanu este o artista cu un real talent, iar expozitiile sale de portrete au impresionat publicul. in momentul de fata este director artistic la un teatru din Bucuresti si presedinta unei fundatii caritabile. in casa ei, boemul Madalin se simte fericit la 54 de ani, cu toate ca nici aici nu a fost ocolit de hoti. Momentul in care Madalin Voicu a ales sa nu-si mai ascunda iubita a fost vara anului 2006, cand au petrecut vacanta impreuna pe litoral. De ziua lui, pe 10 iulie, Madalin nu s-a sfiit sa o prezinte tuturor pe Carmen ca fiindu-i partenera de viata. Despartirea de sotia sa, Adriana, s-a produs civilizat, de comun acord, si niciodata legaturile lor nu vor fi rupte definitiv, datorita celor doi copii, Ioana si Tudor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.