A mai ramas o saptamana pana la „evenimentul anului“, botezul Irinei Columbeanu. Cea care a fost aleasa sa se ocupe de petrecerea organizata la resedinta miliardarilor de la Snagov a fost Ioana Sucu. Fata patronului Mobexpert a reusit sa satisfaca toate capriciile familiei Columbeanu, ocupandu-se personal de toate detaliile: flori aduse din Olanda si Thailanda, vesela si scaune din America si un meniu pe masura, care are la baza retete practicate de restaurantul lui Robert de Niro.

Pe langa toate astea, Irinel si-a dorit ca fata lui sa aiba parte de un eveniment cu adevarat special. De aceea, omul de afaceri a pus la cale un spectacol de lumina proiectat cu lasere, care se vor reflecta in apa. Sunt asteptati in jur de 200 de invitati, iar atmosfera va fi intretinuta de o trupa din Germania. Micuta Irina va purta un trusou Marie Chantal, in timp ce Monica va imbraca doua creatii Catalin Botezatu.

Cel mai mediatizat copil din Romania, Irina Columbeanu, fiica miliardarului Irinel Columbeanu, se va putea lauda peste cativa ani ca a avut parte de un botez aproape regal. In ziua crestinarii sale, Irina va fi imbracata ca o printesa. Si asta pentru ca designerul Catalin Botezatu, mare fan al fetitei, a acceptat provocarea de a-i crea un trusou de botez cum n-a avut nici un copil din tara.

Piesele de rezistenta ale trusoului sunt, in mod exceptional, chiloteii, pentru ca, asa cum am dezvaluit in paginile cotidianul nostru, "Irina nu se dezbraca la botez".

Sursa de inspiratie a creatorului au fost vesmintele printesei de Monaco, Grace Kelly, precum si a copiilor acesteia. "Am studiat arhive intregi", a declarat Botezatu, care a muncit cateva saptamani pentru a realiza trusoul.

In momentul scaldarii sale in cristelnita aurita - care o va inlocui pe cea veche a bisericii - micuta Irina va purta o pereche de chilotei albi din lycra, ce vor avea pe ambele parti imprimeuri cu fluturi realizati din cristale Swarovski. Dupa momentul botezului, Irina va purta o pereche de chilotei bufanti din shautung natural, acoperiti de o dantela frantuzeasca in valoare de 500 euro metrul, peste care au fost aplicate 380 de cristale Swarovski, aplicatii ce urmeaza modelul dantelei. "Pentru tot trusoul fetitei, am aplicat aproape 3.000 de cristale Swarovski", a declarat Botezatu, care e mandru ca poate face cadou un asemenea trusou. "N-am vrut sa iau bani. Mie-mi plac foarte mult copiii, imi place foarte mult Irina, si am vrut ca acesta sa fie cadoul meu", a incheiat el. Pe langa toate pregatirile, care il costa pe Columbeanu aproape la fel de mult cat la costat si nunta, omul de afaceri si-a dorit ceva foarte special pentru fata lui, asa incat a pus la cale, pentru seraa de 26 mai, un spectacol de lumini de lasere, care se vor reflecta pe apa.

Meniu cu o reteta facuta celebra de restaurantul lui Robert de Niro

Ioana Sucu, patroana firmei Bouquet Event, implineste 20 de ani pe 25 mai, cu o zi inainte de marele eveniment al botezului Irinei Columbeanu. "Anul acesta nu-mi serbez ziua, dar in seara de 26 mai ma voi bucura si eu alaturi de ceilalti, asa, ca pentru ziua mea". Ioana este studenta la Londra, la una dintre cele mai bune facultati de management din Europa. Si-a deschis firma in urma cu doi ani, dar a fost extrem de dezamagita de felul in care mergeau lucrurile. Singura persoana care a inteles-o in ceea ce vrea sa faca a fost mama ei, Camelia Sucu. "Eu nu am nevoie sa fac bani, am tot ce-mi trebuie, dar asta este ceea ce-mi doresc: sa organizez evenimente pe care oamenii sa nu le uite niciodata!"

A inceput sa viseze la organizarea botezului inca de la sfarsitul anului trecut. In luna februarie a organizat un eveniment caritabil privat, sub egida UNICEF. Acolo l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu, si asa a reusit sa se inscrie in competitia "licitatiei" pentru obtinerea contractului.

Pentru prezentarea proiectului, Ioana a facut toate aranjamentele la resedinta de la Izvorani a sotilor Columbeanu. A instalat sapte mese, fiecare de alta culoare si cu alta tema, in culori alese dupa gusturile ei personale sau in tendintele de anul acesta. Sotii Columbeanu si-au ales doua culori, alb si roz, pentru ca petrecerea va fi oricum pentru doua evenimente: botezul Irinei si aniversarea lui Irinel. Mancarea a fost gatita in bucataria vilei lui Columbeanu si a fost pregatita de patru bucatari adusi de la Hilton. Fiecare fel de mancare era specialitatea unui bucatar. Pentru nunta, vor fi angrenati in pregatirea mesei un numar de 15 bucatari, sub comanda bucatarului englez de la Hilton. "De curand s-a introdus in meniu "felul de peste" care se numeste "black cod" (cod negru), un peste special adus din Alaska si care se prepara dupa reteta restaurantului Noubu, al carui patron este actorul Robert de Niro", a declarat Ioana.

Cu ocazia evenimentului, au fost aduse din America scaune Chiavari, vesela si pahare din Italia si Franta, iar florile vor fi aduse din Olanda si Thailanda. Invitatiile si tortul au fost cele mai mari pretentii ale sotilor Columbeanu. "Invitatiile trebuiau sa fie o noutate in Romania", isi aminteste Ioana. Tortul in schimb va fi imens, va avea doi metri inaltime si va arata intr-un fel, ca Turnul din Pisa.

In legatura cu cheltuielile pentru botez, Ioana a admis faptul ca a cheltuit mai mult decat va incasa. "La prezentare am investit aproximativ sapte mii de euro, pe care-i pierdeam daca nu castigam contractul, dar a meritat. Deja au inceput sa vina foarte multi clienti la agentie, care vor altceva decat ceea ce organizeaza alte firme de pe piata. Iar cu botezul nu voi avea profit, pentru ca investitiile pe care le-am facut mi se vor amortiza in timp. Dar pentru mine acest botez a fost si va fi o provocare pana in momentul in care se va incheia. Abia atunci astept comentariile", sustine Ioana Sucu.

Roxana Iliescu modereaza transmisiunea in direct a evenimentului

Roxana Iliescu, realizatoarea si prezentatoarea rubricii mondene din cadrul emisiunii "6! Vine Presa!", de la B1 TV, a fost alaturi de familia Columbeanu inca de la inceput, de cand B1 este mereu pe urmele cuplului, odata cu reality show-ul "No comment", transformat, mai tarziu, dupa nasterea Irinei, in "Irina by Monica Columbeanu". A fost la datorie la "nunta secolului" si, de asemenea, singurul jurnalist care a transmis in direct, de la usa salonului unde nastea sotia miliardarului. "Mai presus de orice, ma cred jurnalista. M-am ascuns in monden pentru ca e mai usor. Nu vreau sa lucrez intr-un domeniu in care orice as scrie nu se va schimba nimic", spune Roxana revoltata. Se lauda insa cu o performanta jurnalistica de invidiat. Atunci cand toata presa era preocupata de cazul celor trei jurnalisti romani rapiti in Irak, Roxana a fost singurul ziarist strain care i-a luat un interviu Giulianei Sgrena, jurnalista italiana rapita in Irak. Cea mai recenta realizare pe plan profesional este o exclusivitate pentru "6! Vine Presa!", sarbatorirea a 20 de ani de la casatorie a cuplului Adrian si Dana Nastase. Cu putin timp in urma, Roxana a mers in Italia pentru o intalnire de zile mari cu Tiziano Ferro, interviul cu artistul fiind publicat in revista Tango, acolo unde jurnalista de la B1 este beauty editor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.