Vedetele noastre incep sa copieze exemplul celor din Occident si isi deschid tot felul de afaceri. Julia, de la Essentza, are un club care ii poarta numele, un restaurant si este imaginea citorva firme.
Cistiga destul de bine atit din muzica, cit si din business. Acum se pregateste de nunta. Iubitul ei, Bogdan Jianu, i-a oferit inelul de logodna, acum doi ani, la Roma, iar anul acesta isi vor pune pirostriile. La un an de la lansarea restaurantului, solista a fost inconjurata de multi prieteni: fetele de la Heaven, o parte din trupa A.S.I.A., Anca Badiu, Ionut Iftimoaie si sotia lui au tinut sa fie alaturi de cintareata. La evenimentul de miercuri seara a existat si o prezentare de moda a Norei Balanica, dar si citeva peripetii. Vecinii, deranjati de zgomot, au chemat politia, iar patroana restaurantului a trebuit sa scoata 6 milioane de lei pentru amenda. Dar asta nu a suparat-o si nici nu a stricat petrecerea, care a durat pina tirziu in noapte. Julia arata sexy si spunea ca de-abia asteapta sa se marite.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.