Despre Madalina Manole nu se mai stie mai nimic din punct de vedere muzical, decit faptul ca ne tot ameninta ca se marita cu Mircea, fostul clapar de la Talisman. Intre timp, vedeta a gasit o alta gaselnita sa fie in atentia presei, daca tot nu mai face nimic pe plan profesional.

Ne tot spune ca este insarcinata si ca a facut tot felul de tratamente si ca incercat chiar fertilizare in vitro pentru a aduce pe lume un copil. Se stie ca fostul ei sot, regretatul Serban Georgescu, a declarat ca unul din motivele pentru care s-au despartit este si acela ca vedeta nu putea avea copii. Din dragoste pentru ea, compozitorul i-a propus sa infieze un copil, dar asta n-a fost de ajuns pentru domnisoara ce ajunsese cunoscuta peste noapte. Voia tot mai mult sa devina un star si atunci nu i-a pasat de ce isi dorea omul iubit. In momentul de fata, traieste o poveste de dragoste cu Mircea, care este si sunetist la PRO TV si nu de putine ori se poarta ingrozitor cu acesta, iar fitele ei ii deranjeaza din ce in ce mai mult pe prietenii muzicianului. De altfel, se aude, prin tirg, ca si amorezul a inceput sa se cam sature de aerele de primadona neinteleasa ale Madalinei. Cu ceva vreme in urma, ea anunta cu mare tam-tam ca este insarcinata intr-o luna. Ca fertilizarea in vitro, la Clinica Sabyc, a dat mari rezultate. A uitat, insa, sa spuna ca n-a putut duce sarcina la bun sfirsit si ca nici macar nu a ramas insarcinata. Se duce de citeva ori pe saptamina la clinica, iar medicul ei, Silvia Miciner, i-a confirmat ca nu e gravida. Dar ce nu face o femeie disperata sa ajunga pe prima pagina a ziarelor? Inventeaza chiar si o sarcina iluzorie.

Vedeta ar putea infia un copil, dar se iubeste prea mult ca s-o faca

Invitata la ziua de nastere a Adrianei Bahmuteanu, nici macar nu a catadicsit sa onoreze invitatia. Initial anuntase ca se duce impreuna cu iubitul ei la petrecere. A fost la o emisiune, la TVR 1, si a promis ca va veni sa o sarbatoreasca pe Adriana. Dar, in final, a preferat o masa la restaurant cu iubitul si citiva amici, in loc sa spuna un "La multi ani!" celei care i-ar fi putut deveni nasa. Daca tot nu e gravida, Madalina s-a gindit ca nu-i mai vrea ca nasi pe Adriana si Silviu Prigoana. Motivul nu-l stie decit ea si nu a explicat nimanui decizia ei. Dar, comportamentul ei nu-i mai mira de mult pe cei apropiati. Nu credem ca si-ar fi dorit cu adevarat o casatorie, din moment ce a aminat-o de atitea ori si ne tot ameninta in van ca va deveni o doamna la casa ei. Asa cum am mai spus, e prea egoista sa-si asume o asemenea responsabilitate. Daca tot nu poate avea un copil, de ce nu infiaza unul, mai ales ca are atitea exemple elocvente din lumea showbizului. Are o parere foarte buna despre ea si farmecul ei si crede ca niciun barbat nu o merita. Uita ca nu mai este pustoaica si ca nu mai are succes in muzica. Asa ca va trebui sa-l accepte pe actualul iubit. Nu de alta, dar Adrian Tarau, cu care a avut o aventura, cit si alti iubiti potenti financiar nu doresc deloc o relatie cu Madalina. Intorcindu-ne la incercarea ei penibila de a anunta ca e insarcinata, vedeta demonstreaza ca este o femeie fara scrupule care se iubeste mult si nu tine cont de cei din jur. Un baiat sau o fetita ar putea-o schimba in bine, credem noi, dar ce-i pasa ei? Pina la urma, Madalina va ramine o femeie singura, neconsolata, atita vreme cit nu isi va asuma responsabilitatea unui iubit si a unui copil si va continua sa fie imatura la virsta pe care o are.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.