In timp ce omul de afaceri vrea liniste la primele ore ale diminetii, canotoarele insista ca acesta sa-si multe iahturile pe alt lac. Multe dintre vedetele cu conturi grase in banca au crezut ca si-au gasit linistea atunci cand si-au construit vile somptuoase pe malul lacului Snagov. insa nu a fost sa fie asa. in fiecare dimineata, Irinel Columbeanu si vecinii sai, marca VIP, se trezesc in racnetele echipei nationale de canotaj. Columbeanu s-a aratat extrem de indignat de aceasta situatie: "Sunt deranjat ca sunt nevoit sa ma trezesc in tipetele sportivilor".

La randul ei, campioana olimpica Elisabeta Lipa, e nemultumita de faptul ca ea si echipa sa nu se pot antrena in conditii corespunzatoare din cauza yacht-urilor, barcilor si salupelor miliardarilor, care impanzesc lacul. "Din cauza incapatanarii lor, nu o sa mai aveam performante!", a zis, indignata, canotoarea. Ea a venit cu solutia salvatoare de a crea o pista olimpica, miliardarii urmand, astfel, sa-si mute ambarcatiunile pe cealalta parte a lacului. Idee neagreata de Irinel.

Iahturile vedetelor ii incurca pe canotori

Ion tiriac, Viorel Catarama, familia Erbasu, Mihaela Radulescu, fotbalistul Ionut Lupescu si patronul de la Castel Film, Vlad Paunescu, sunt doar cativa dintre cei care locuiesc pe malul lacului Snagov si ale caror ambarcatiuni ii incurca pe canotori.