Frumoasa, sexy, incitanta - Carmen Electra, cunoscuta datorita rolului sau din serialul "Baywatch", a marturisit prin intermediul cartii sale, "How to be sexy", secretul longevitatii unei legaturi amoroase. Actrita considera ca tastarea unor texte cat mai fierbinti si adoptarea unui limbaj cat mai siropos mentine viu interesul partenerului, scrie London Net.

"Imi place la nebunie sa scriu mesaje. Nu e nimic gresit in a trimite un text fierbinte. V-as sfatui sa nu va temeti sa faceti un astfel de lucru, dar fiti cat mai subtili", a dezvaluit Carmen. "Exprimati-va sentimentele, dar nu faceti nimic mult prea nebunesc", a adaugat actrita.

Statutul de femeie dorita de foarte multi barbati i-a oferit vedetei posibilitatea de a scrie o carte prin care sa ofere sfaturi pentru cum trebuie imbunatatita viata sexuala a unui cuplu sau ce fel de picanterii ar trebui sa foloseasca reprezentantele sexului frumos. Cunoscut fiind faptul ca actrita a trecut prin doua mariaje, dar si ca s-a declarat o admiratoare a colegelor Scarlett Johansson si Jessica Alba, este usor de presupus ca indicatiile nu se indreapta doar catre cuplurile de heterosexuali, informeaza antena3.ro.

Dupa casatoriile cu Dennis Rodman si Dave Navarro, vestile despre orientarile sexuale ale sirenei din "Baywatch" nu au intarziat sa apara, recent zvonindu-se ca actrita este cuplata cu starul rock Joan Jett. Mai mult, Electra nu s-a sfiit sa isi exprime parerile asupra frumusetii unor colege ceva mai tinere. "Scarlett este fierbinte. Sexualitatea ei este apreciata de fete ca mine", a povestit Carmen. "Jessica este frumoasa si foarte dulce. Sunt indragostita de ea pentru ca este cea mai draguta fata. E sexy si are un corp frumos".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.