Multa lume se asteapta ca Andra si Catalin Maruta sa faca pasul cel mare, la altar. Chiar daca locuiesc impreuna si s-au logodit, cei doi nu par insa grabiti sa spuna „Da“ la starea civila.

In schimb, se pregatesc de o alta nunta in familie, cea a fratelui Andrei, Sandel, cu care cantareata a si scos pe piata un album de muzica populara.

Artista s-a apucat deja de cumparaturi pentru evenimentul din 12 august, unde va merge insotita de Catalin: "Deocamdata nu am gasit o rochie pe placul meu, o sa mai caut. Dar am gasit o rochie superba pentru mama, pe care am si cumparat-o".

Anunta nunta in gura mare

Contrar asteptarilor celor apropiati, Andra nu vrea sa cante la nunta lui Sandel: "Nu vreau sa cant la nunta lui. Vreau doar sa ma simt bine cu familia si sa sarbatorim impreuna acest eveniment important. Daca o sa-mi ceara el sa cant o melodie, daca isi va dori asta, nu o sa-l pot refuza!".

Nunta Andrei cu Maruta este posibil sa aiba loc anul viitor: "Am discutat in multe randuri despre acest lucru, dar deocamdata nu am luat o hotarare. Mai intai ne ocupam de carierele noastre si apoi de nunta. Poate la anul sau peste vreo doi ani o sa ne si casatorim. Oricum, cand o sa ne decidem, vom anunta acest lucru in gura mare. Eventual vom merge la Casa Poporului cu un microfon si vom impartasi bucuria noastra cu toata lumea. Chiar imi surade idea asta, pentru ca o veste ca asta nu trebuie tinuta in secret."


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.