Vestea ca Rita Muresan divorteaza de sotul ei, Nelutu Muresan, nu mira pe nimeni. De mai multa vreme s-a auzit despre neintelegerile pe care le au cei doi soti si ca acestea sint ireconciliabile. In urma cu o luna, ziarul "7 Plus" a anuntat posibilul divort dintre creatoarea de moda si omul de afaceri.

Cei doi au spus (atit in preajma Sarbatorilor de iarna, cit si mai tirziu) ca-si ofera un ragaz in privinta divortului si se gindesc daca vor face sau nu acest pas. Se pare, insa, ca nu au ajuns la o intelegere amiabila, din moment ce joi, 17 mai, la ora 8.00, la Judecatoria Sectorului 2, cei doi soti se vor intilni pentru prima data in fata instantei. Creatoarea a fost cea care a intentat procesul de divort. De data aceasta nu mai este nicio posibilitate de a se ajunge la un consens. Numarul de inregistrare a cererii de divort este 4219/300/2007 la Completul 3 al Judecatoriei Sectorului 2 si este semnat de Rita Muresan. Revista "VIP" a anuntat si ea evenimentul, dezvaluind ca intre Rita si sotul ei nu mai poate exista cale de intoarcere. Pe sotul ei, Rita l-a cunoscut pe vremea cind era manechin, iar acesta s-a indragostit de ea, i-a facut multa vreme o curte asidua si cu greu a convins-o sa-i fie sotie. I-a cucerit toti prietenii, ca sa fie aproape de ea. Au fost casatoriti 13 ani si au doua fetite, Rebecca si Gloria, pe care le adora. Sotul si-a rasfatat deseori fiicele, dar nu de putine ori, creatoarea de moda i-a reprosat ca nu le acorda mai mult timp si atentie.

Rita s-a saturat, probabil, de singuratatea in doi si de faptul ca, de multe ori, trebuia sa ia decizii de una singura. Cel putin asa sustin prietenii cuplului, care stiau de mai multa vreme de neintelegerile dintre cei doi. Creatoarea a declarat ca nu are niciun iubit si ca nu asta este motivul pentru care s-a despartit de sot. Ea considera "ca aceia care incearca sa ma cupleze cu tot felul de barbati, probabil vor sa-mi faca rau. Nu as fi putut sa am un iubit, atita vreme cit eram casatorita si aveam responsabilitatea celor doua fetite. Ce exemplu le-as fi putut da, daca auzeau ca mama lor are un iubit?" De altfel, la majoritatea evenimentelor mondene, Rita venea singura sau insotita de cite o prietena. I se vedea tristetea in ochi si se observa ca nu este o femeie implinita si fericita. Existau momente in care cele doua fiice o urmau si asta o bucura foarte tare. Fata cea mica a avut, la un moment dat, un accident intr-un cunoscut hotel bucurestean si are probleme cu degetele, nemaiputind sa tina nimic cu mina. Rita a umblat disperata pe la toti medicii ca sa-i rezolve problema celei mici, iar acum cazul e aproape rezolvat. Si aici creatoarea i-a reprosat barbatului sau ca nu s-a implicat mai mult in aceasta problema de sanatate a fiicei lor. In ceea ce priveste situatia financiara, nu putem spune ca acesta a fost principalul motiv pentru care s-a casatorit cu omul de afaceri. In acea perioada, cistiga destul ca manechin. In momentul de fata, creatiile sale se vind bine, este un designer in plina ascensiune si are calitati de bun manager, iar asta i-a adus cistiguri materiale.

Fetele ar putea ramine cu mama

In urma divortului, cele doua fetite ar putea ramine la mama, tatal urmind sa le asigure o pensie alimentara adecvata. De dragul celor doua fiice, Rita si Nelutu isi doresc sa ramina in relatii amiabile, sa se ajute si sa nu devina dusmani de moarte. Doresc o relatie civilizata, bazata pe respect si nu vor ca procesul sa fie unul murdar, sa se certe in vazul tuturor. Rita nu ar fi reusit sa treaca peste toate aceste probleme fara ajutorul prietenilor, care i-au fost mereu aproape. Intr-un fel sau altul, dupa destramarea casniciei, poate fi un nou inceput pentru designer, care este o femeie frumoasa, tinara si nu credem ca ar putea duce lipsa de admiratori. Multi domni cu bani si care nu arata tocmai rau i-au facut curte Ritei pe parcursul casatoriei, dar fara prea mare succes. Acum, cind este din nou singura, cine stie daca nu vor avea mai multe sanse de izbinda? Cei doi soti au meditat asupra situatiei, au incercat o impacare, au fost si in vacante exotice, dar, din pacate, au decis ca e mai bine ca fiecare sa-si vada de drumul lui. In viata omului de afaceri nu a aparut inca nicio femeie si nu e dispus sa se indragosteasca in momentul de fata. S-a incheiat un capitol pentru sotii Muresan, dar asta nu inseamna un capat de tara.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.