Povestea de iubire dintre Daniela Nane si regizorul Andrei Zinca nu mai uimeste pe nimeni. S-au indragostit pe platourile de filmare la serialul "La Urgenta", intre timp s-au logodit si formeaza unul dintre cele mai interesante cupluri din showbiz.
Nu-si mai ascund iubirea, apar impreuna la toate evenimentele mondene. Nu au vrut sa comenteze prea mult despre logodna lor, Daniela declarind doar ca este foarte indragostita si ca nu credea ca mai poate iubi pe cineva asa de mult. Se aude ca in octombrie urmeaza sa aiba loc nunta. Se pare ca au ales pentru acest eveniment Palatul Snagov. Zinca mai are doi copii din prima casnicie, iar Daniela Nane, un baietel cu fostul ei sot, Viorel Popa. Actrita a renuntat la relatia ei cu unul dintre directorii de la RomTelecom pentru a fi impreuna cu apreciatul regizor. Cei doi indragostiti s-au mutat deja impreuna.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.