Laura Andresan, una dintre cele mai cunoscute vedete sexy din Romania, a lansat luni seara la B1 TV reality-show-ul "Interzis cu Laura Andesan", bineinteles, in jacuzzi.
"Puteti vedea batai intre fete, pentru ca mi-am concediat dansatoarele, veti afla cine este iubitul meu si voi face amor fara sa ma feresc de camere", s-a destainuit Andresan inainte de lansarea emisiunii. Pe langa faptul ca este prima romanca care a aparut in costumul Evei in revista Penthouse, Laura se mandreste si cu faptul ca a "avut" cei mai multi fotbalisti autohtoni. Numele ei a fost asociat cu cel al lui Adrian Mutu, Cosmin Contra, Alexandru Piturca, Marian Aliuta si Vasili Hamutovski, chiar daca o parte din ei erau casatoriti la momentul intalnirii cu Laura.

"Rad de cei care ma blameaza, pentru ca tot ei sunt cei care-mi cumpara produsele, doar ca nu au curaj sa recunoasca. Am inteles ca nu mentalitatea este problema romanilor, ci curajul. Pana nu vom accepta adevarul, cu tot ce inseamna el, vom ramane urmasi de barbari", a filosofat Laura Andresan. Mai nou, din cauza acestor "barbari", Laura a fost nevoita sa isi schimbe numarul de telefon. "Nu mi-am schimbat numarul din cauza fanilor, ci mai degraba din cauza taranilor", a spus ea. "Artista" este de parere ca romanii si-au schimbat, in ultimii 17-18 ani, mentalitatea in ceea ce priveste sexul. "incet si sigur evoluam. Deci, suntem pe calea cea buna".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.