Monica Columbeanu a fost prezenta ieri in atelierul designerului Catalin Botezatu, pentru o prima proba a tinutelor pe care si le-a comandat cu ocazia crestinarii fiicei sale. Cele doua rochii de lux nu mai au nevoie de ajustari, caci modelele ii vin ca turnate.

Pregatirile pentru mediatizatul botez al micutei Irina, fiica miliardarului Irinel Columbeanu, sunt pe ultima suta de metri. si cum nasii au fost alesi din timp, iar meniul supus la vot si confirmat, nu mai putea ramane pe ordinea de zi decat proba rochiilor special confectionate pentru Monica. Cel care se face responsabil pentru tinutele tinerei mamici, din ziua evenimentului, este celebrul designer Catalin Botezatu, care i-a realizat acesteia doua modele diferite de rochii.

Prima este confectionata dintr-un material pretios, marca Dior, galben aprins in combinatie cu albastru electric pe care Moni o va purta la botez. Cea de-a doua creatie pentru care Botezatu a folosit sase metri de material Dior si trei metri de matase naturala de la Roberto Cavalli va fi aurie, extrem de stralucitoare, mai ales datorita cristalelor Swarovski, cusute manual. Silueta fostului manechin care a revenit la scurt timp dupa nastere la dimensiunile initiale, va fi pusa in evidenta de materialele transparente.

Costul celor doua tinute sunt estimate la 5.000 de euro. La prima proba in atelierul lui Catalin Monica a fost incantata de hainele pe care le va purta pe 26 mai, ziua cand se va sarbatori in familia Columbeanu, atat botezul fiicei ei, cat si aniversarea sotului ei, Irinel.

Trusou cu 1.000 de cristale Swarovski

Catalin Botezatu a mai avut, pentru evenimentele familiei Columbeanu, din 26 mai, si o comanda inedita: trusoul de botez al micutei Irina. Cele 1.000 de cristale Swarovski au fost cusute manual, croitoresele fiind nevoite sa lucreze peste program: "Pentru realizarea tinutelor de sarbatoare ale micutei m-am inspirat din stilul regretatei printese de Monaco, Grace Kelly, un etalon al elegantei", a declarat Bote.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.