Uneori, a fi star inseamna a renunta la citeva dintre placerile vietii, cum ar fi cele culinare. Nu poti acumula nici macar un kilogram in plus sau in minus, fara ca ochii vigilenti ai presei sa observe.
Citeva dintre vedetele autohtone ne-au dezvaluit cine sint aliatii lor in lupta cu kilogramele. Narcisa Suciu e de parere ca, daca vrei sa slabesti, trebuie sa discuti cu un medic nutritionist, care sa-ti faca un profil. Asa procedeaza si cintareata atunci cind tine o cura de slabire. In paralel, vedeta merge in fiecare zi cite trei ore la sala, nu serveste cina mai tirziu de ora 18 si nu maninca nimic intre mese. Iar rezultatele sint uimitoare. Atunci cind acul de la cintar sare de greutatea normala, Costi Ionita renunta total la grasimi, piine si dulciuri. Cintaretul adopta o dieta usoara, bazata pe multe legume si fructe din belsug, el fiind un mare iubitor de mere. Cum un corp sanatos nu se poate obtine fara sport, Costi apeleaza la tenis de cimp, de masa, baschet si inot. Teo a jurat solemn: fie ce-o fi, toata viata nu mai pune gura pe alimente nesanatoase, nu mai vrea sa auda de grasimi, prajeli, alcool, dulciuri si sucuri, fie ele si fara zahar, iar cele mai bune prietene ale sale sint fructele, legumele si carnea slaba de pui.

Totodata, vedeta nu pierde nicio zi fara a transpira la sala, macar o ora. De ani buni, pentru Virgil Iantu, cuvintul piine nu exista decit in dictionar. In schimb, el consuma peste din belsug, iar cind organismul simte nevoia de "ceva dulce", alege salatele cu fructe. Cind miscarea e necesara, vedeta merge la sala, unde "se delecteaza" la aparate. Singurul moment al zilei cind Virgil isi permite o ciorba sau o mincare "ca la mama acasa" este dimineata. In felul acesta, reuseste sa se joace de-a v-ati ascunselea cu programul de slabit.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.