Sorana Mohamed (ex A.S.I.A.) se afla in febra pregatirilor de dinainte de logodna. Prognozata pentru data de patru august, cind cei doi tineri vor implini un an de relatie, ceremonia a fost stabilita, intr-un final, cu o saptamina mai devreme.
Motivul? Nu este bine sa se logodeasca in postul Sfintei Maria. Ieri, fosta componenta a trupei decedate, A.S.I.A. i-a facut o vizita lui Botezatu la atelier. Din numeroasele modele, Sorana si-a ales o rochie, gen Marilyn Monroe, pe care designerul o va executa din material Cavalli. In ceea ce priveste culoarea, ea a optat pentru galben si nu a dorit in ruptul capului sa-i fie aplicate pietre sau cristale Swarovski. Foarte fin, materialul Cavalli are niste imprimeuri de matase naturala, intruchipind niste pauni viu colorati. Pentru ca si-a dorit sa pastreze decenta in biserica, dar sa fie in acelasi timp sexy, Sorana a optat pentru un model cu bretele si spatele gol, dar, ca lungime, peste genunchi.

`Nu pot intra in Casa Domnului goala. Eu sint foarte credincioasa` - a tinut ea sa precizeze. Logodna va fi oficiata la manastirea Plumbuita, iar ca parinti spirituali, Sorana si-a ales o fosta colega de trupa, pe Iana si pe sotul acesteia. Se pare ca mariajul acestora este un model pentru Sorana si viitorul ei logodnic, omul de afaceri Alex Stanculescu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.