Top-modelul international a fost prezent la Bucuresti in acest sfarsit de saptamana. Catrinel, in varsta de 22 de ani, a fost descoperita la 16 ani, si este acum unul dintre modelele de top ale Europei. Ea este singura romanca care a aparut in celebra revista "Sports Illustrated".
Catrinel a revenit in tara dupa aproape un an, momentul reintalnirii cu familia fiind unul foarte emotionant. Aceasta absenta indelungata a survenit din cauza faptului ca sotul top-modelului, impresarul fotbalistic Massio Brambati, nu prea indrageste tara noastra. "Nu-l impresioneaza Romania. Considera ca romanii nu sunt foarte toleranti", a dezvaluit Catrinel. Ea a fost invitata de Catalin Botezatu, vechi prieten a modelului, sa participe la o prezentare de moda a acestuia. "O iubesc si la propriu si la figurat", a marturisit Catalin Botezatu. Prezentarea a avut loc in Parcul Tineretului cu ocazia decernarii premiilor concursului de modele "Academy Bravo Covergirl 2007". La concurs au participat 2.500 de fete din toata tara, din care au fost alese 10. Catrinel Menghia si Alexandra sandor (ea insasi participanta a primei editii a Academiei si proaspata imagine a campaniei Marc Jacobs) au incercat sa raspunda la toate intrebarile pe care le-au avut fetele aspirante la o cariera de model international.

Doamna Brambati a imbracat pe podium rochia de mireasa, fiind sarutata la final de catre creator, vrand parca sa infirme zvonurile ca ar fi homosexual. "Catalin saruta foarte bine", a spus Catrinel Menghia. Cu ocazia prezentei la Bucuresti, modelul a participat si la o sedinta foto pentru o revista mondena.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.