Cabral (28 de ani) este din nou fericit: se pare ca si-a gasit jumatatea. Dupa ce s-a despartit de fotograful Luana Mitran cu care are o fetita, Cabral s-a tot afisat la bratul a diferite domnisoare, dar nu a avut o relatie serioasa. De curand situatia s-a schimbat... Vedeta postului Acasa a fost cucerita de o fata cu care din start are ceva in comun: amandoi sunt de culoare. Cabral si Aminata se cunosc din perioada in care el a cochetat cu modelingul, dar nu au fost niciodata apropiati. Se salutau, schimbau cateva cuvinte de complezenta, si atat.

Pana acum trei saptamani, cand s-au reintalnit pe strada si s-a aprins scanteia. Aminata Diakite (27 de ani) este unul din putinele modele de culoare de la noi. De altfel, cei doi alcatuiesc acum primul cuplu de mulatri din show-bizz-ul autohton. Despre proaspata ei relatie cu vedeta Acasa, manechinul ne-a spus ca este cat se poate de serioasa. "Este adevarat ca suntem impreuna. Ne-am intalnit pe strada, ne-am salutat, el m-a intrebat ce mai fac, eu i-am raspuns. si cam asta a fost. Dupa doua-trei zile, ne-am sunat si am iesit in oras. si de atunci formam un cuplu." Dat fiind ca relatia este inca proaspata, cei doi nu s-au mutat impreuna.

Aminata ne-a spus despre iubitul ei ca este romantic, dragastos, se poarta foarte frumos si ca in momentul de fata se declara o femeie fericita. E mai indragostita ca oricand. De 1 martie Cabral a venit la usa ei cu un superb buchet de flori. "imi place pentru ca este genul de barbat foarte deschis, cald, cu care poti sa discuti despre absolut orice, fara retineri. Sper ca lucrurile intre noi sa evolueze bine". Desi indragostita pana peste cap, Aminata se ocupa in continuare cu atentie de cariera ei. "O sa incep cat de curand sa lucrez la o emisiune la National TV, unde o sa fiu animatoare. Se numeste "Hai la bere" si va fi prezentata de Catrinel Sandu. in paralel ma ocup si de facultate, pentru ca sunt studenta la marketing. Dat fiind ca in momentul asta nu prea sunt prezentari de moda, m-am axat mai mult pe reclame. Am facut spoturi pentru Israel, Germania, Grecia. si cateva pentru aici."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.