Inedita colaborare i-a fost propusa de directoarea Peni­ten­cia­rului de femei din Tar­gsor, dupa ce aceasta a vazut-o pe Adriana pu­nand-o la punct pe o fos­ta pus­­ca­ria­sa, in ca­­­drul u­nei e­m­i­­siuni tv": "Eram un fel de arbitru la emisiunea «Iarta-ma!», la care a fost invitata si o fosta pus­cariasa cu cinci cercei intr-o ureche, care spu­nea ca s-a maturizat. Eu i-am zis: «Papusa, daca te-ai maturizat, iti pui un singur cercel!», a povestit Adriana, intr-un interviu pentru "Pro TV Ma­gazin".

Prigoana nu e incantat de idee

Adriana a fost in­cantata de idee, dar se vede nevoita sa as­tepte si acceptul producatorilor reality-show-ului "Bahmu", de la Antena 1, a carui protagonista este. Se zvo­neste insa ca sotul vedetei de televiziune, Silviu Prigoana, nu este tocmai incantat de o­ferta, avand in ve­de­re ca Adriana este in­­sar­ci­nata in trei luni si jumatate si nu are nevoie de e­motii. Cu toate acestea, ea doreste sa le invete pe femeile aflate dupa gratii, din diverse motive, gainarii sau crime, sa-si re­­zolve pro­ble­mele conjugale .

Conform rezultatului celei de-a treia ecografii, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana vor fi parintii unui baietel, pe care sunt decisi sa nu-l obisnuiasca de mic cu luxul. Adriana ne-a declarat ca mobilierul din camera micutului va fi cumparat din Romania, la preturi decente.