Micutul Petru, in varsta, acum de opt ani, pare a fi, conform surselor citate de VIP, rodul iubirii dintre fostul ministru de externe din cabinetul Isa­rescu, Petre Roman si o angajata a aceleasi institutii, Carmen stefania Florea (nu Florescu, asa cum s-a stiut in prima faza). Relatia celor doi a debutat in anii 1998-1999, iar despre existenta copilului stiu mai multe persoane, afirma reporterii VIP. Cu toate acestea, pana la efectuarea unui test ADN, nimic nu e sigur.

Cert este ca, vineri seara, la o intalnire cu presa, Petre Roman nu a negat existenta unui fiu neligitim, ci a declarat ca este un om responsabil! Deci e posibil ca, daca i se va cere de catre Carmen Florea sa faca acest test de paternitate, el sa si-l asume cu respon­sabilitate.

Revista VIP da si un interviu-soc

Din materialul prezentat in ultimul numar al revistei VIP rezulta ca fosta iubita a recent divortatului Petre Roman ar putea sa mearga mai departe cu demersurile ei deoarece se simte ranita de alegerea facuta de cel caruia ea nu a indraznit sa-i strice casnicia. A ales-o pe cantareata Silvia Chifiriuc si nu pe ea! in VIP puteti citi si un interviu soc cu mama lui Carmen.