Stefan Banica Jr va pleca, in iunie, in turneu cu spectacolul "Toata lumea danseaza" in orasele Bacau, Tulcea, Constanta, Galati si Iasi, informeaza organizatorii.
Concertele vor fi sustinute in Bacau, la Sala Sporturilor, in data de 2 iunie, in Tulcea, pe 4 iunie, la Sala Sporturilor, in Constanta, pe 6 iunie, la Sala Sporturilor, la Galati, in data de 8 iunie, la Patinoarul Artificial si la Iasi, in data de 10 iunie, la Sala Sporturilor. Fiecare concert va dura doua ore, iar fanii cintaretului vor putea asculta piese celebre, dintre care nu vor lipsi "Veta", "Toata lumea danseaza", "Danseaza baba" si "Dirty Dancing". Pe tot parcursul turneului cintaretul va fi insotit de trupa de balet a emisiunii "Dansez pentru tine", care va asigura momentele artistice ale spectacolelor.

"Dupa un an in care m-am imprietenit cu dansul si cu oameni care stiu sa danseze, am decis sa fac un concert in care dansul joaca un rol principal", a declarat Stefan Banica Jr. Toate spectacolelor vor incepe la 19.30, iar biletele se vor pune in vinzare incepind cu 15 mai la casele de bilete ale salilor de spectacol unde vor avea loc concertele, la agentiile teatrale din fiecare oras si on-line de pe site-urile www.bilet.ro si www.bilete.ro.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.