Cazul este cu atat mai grav, cu cat ea nu a patit niciodata nimic, in timp ce alte vedete au fost "calcate" de hoti sau au avut de-a face cu insistentele unor fani cu serioase probleme psihice.

Desi nu i s-a intamplat niciodata sa fie atacata pe strada sau praduita de hoti, Roxana Ionescu se confrunta cu o teama ingrozitoare, care, de multe ori, ii provoaca nopti albe. Mama Natura are, de cativa ani, o fobie pe care nu si-o poate controla, oricat de multe eforturi ar depune in acest sens.

Poate si din cauza ca se expune in fata publicului in mod excesiv, de cele mai multe ori imbracata sumar, Roxana se teme ca intr-o zi ar putea fi atacata si violata in scara blocului. Acesta e motivul pentru care vedeta se fereste sa intre neinsotita in imobilul in care locuieste, mai ales dupa lasarea serii. Mai mult decat atat, atunci cand se intampla ca sotul ei sa fie plecat in strainatate, Roxana evita sa doarma singura.

In aceste situatii, ori isi cheama prietenele sa innopteze impreuna cu ea, ori "pa­raseste" caminul conjugal si merge sa doarma acasa, la mama sa. Teama ca cineva ar putea sa o violeze, o urmareste pe aceasta chiar si in timpul somnului si nu de putine ori s-a intamplat ca Roxana sa se trezeasca avand cosmaruri.

Fiind haituita de aceste visuri nepla­cute, vedeta chiar a apelat la ajutorul unui specialist. "N-am mai suportat situatia si am mers sa vorbesc cu un psiholog. Acesta m-a asigurat ca nu este nimic grav, ca totul se petrece in mintea mea si ca nu depinde decat de mine sa incerc sa controlez aceasta situatie", a spus Roxana.

Psihopat indragostit de Andreea Marin

Nici vedeta emisiunii "Surprize, Surprize!" nu a scapat de obsesiile admiratorilor, acum un an fiind ceruta de nevasta, in mod public, de un maniac indragostit lulea.

Marian Penciu (29 de ani) din Campulung Muscel, diagnosticat cu grave probleme psihice, a declarat ca o iubeste pe Andreea Marin, pe care o considera femeia vietii lui si careia i-a trimis zeci de scrisori pe adresa TVR.

Andreea Antonescu, pe lista unui obsedat

In urma cu aproximativ doi ani, Andreea Antonescu a trecut prin clipe de cosmar din cauza unui fan mult prea infocat, care o urmarea cu insistenta in toate locurile publice. Totul a culminat in momentul in care AndreEA a fost amenintata cu cutitul, insa maniacul admirator nu s-a oprit aici, provocandu-i vedetei si pagube materiale, dupa ce i-a incendiat usa apartamentului. Se pare ca respectivul fa­cuse o pasiune comuna si pentru Andreea Ba­lan, cealalta jumatate a fostei trupe Andre, hartuindu-le pe cele doua canta­rete cu aceleasi texte si aceleasi obiceiuri deplasate.

Gabi Firea doarme cu pistolul

Prezentatoarea stirilor de la Antena 1 a trait clipe de groaza in urma cu trei ani, atunci cand s-a trezit fata in fata, in propria casa, cu un hot. Infractorul a spart usa apartamentului, insa, vazand ca nu e singur acasa, a fugit fara sa fure nimic. "Am iesit din baie, aveam doar prosopul pe mine si am dat nas in nas cu un individ necunoscut. Din fericire, acesta s-a speriat si a luat-o la sanatoasa", povestea Gabriela Vranceanu Firea la acea vreme.

Respectivul incident a determinat-o pe stirista sa urmeze cursuri de autoapa­rare si chiar sa-si cumpere un pistol cu aer comprimat, pe care il tine in fiecare noapte sub perna. Gabriela, sotul ei Rasvan si fiul lor, Tudor, s-au mutat de curand in ansamblul rezidential Baneasa, intr-o vila dotata cu un sistem de securitate modern.