Pe Adriana Bahmuteanu o asteapta vremuri grele: omul de afaceri Silviu Prigoana spune ca bebelusul lor se va naste cu ajutorul moasei si va fi alaptat doi ani de zile, asa cum se obisnuia pe vremea bunicii.

In timp ce viitoarea mamica mergea la doctor sa afle sexul copilului, insotita de catelusul ei Bijou, Silviu Prigoana ne declara ca nu are nevoie de ecografii, ca sa stie ca bebelusul este baiat: "Tot timpul nu ai ce-ti doresti. Daca-mi doream baiat aveam fetita", ne-a marturisit omul de afaceri.

Bebelus livrat pe tarla

Silviu Prigoana spune ca nu are incredere in actualul sistem medical romanesc, dar nu isi va duce sotia sa nasca in strainatate "Nevasta-mea o sa nasca cum a nascut bunica-mea, cu moasa, la capatul hectarului. Pe glia patriei. O sa-i tai buricul cu secera si o sa i-l nituiesc cu ciocanu'", ne-a declarat Silviu Prigoana. El mai spune ca micutul Bahmuteanu-Prigoana va fi ferit de vedetisme "Nu vreau sa-i cumpar chilotei cu cristale svarowski. Copilul meu o sa fie un copil absolut normal care o sa creasca intr-o familie normala".

Hranit natural

Bineinteles, in primii ani de viata regimul de hrana al micutului va fi alaptatul, despre care Silviu Prigoana spune ca este garantia unei vieti sanatoase si fericite. "Alimentatia capitalista plina de E-uri duce la cancer si de ce sa manance copilul meu toate prostiile, daca ma-sa are tate. Laptele de mama e o solutie de anticorpi pe care, daca o inlocuiesti cu altceva, ii dai peste cap tot sistemul imunitar. O sa suga de la ma-sa doi ani, ca daca-i dam cu biberonul il defectam din nastere", spune Silviu Prigoana.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.